Galatasaray'a söz verdim

Aslan'ın İtalyan yıldızı Zaniolo “Fenerbahçe de bana teklifte bulundu ama benim için verdiğim söz önemli. Ben de verdiğim sözü tutarak G.Saray'a geldim. G.Saray benim için çok önemli” dedi.

AKŞAM SPOR

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo, Avusturya kampında fl aş açıklamalarda bulundu. İtalyan oyuncu, Fenerbahçe'nin de geçen sezon kendisini transfer etmek için girişimde bulunduğunu dile getirerek, "F.Bahçe de bana teklifte bulundu ama benim için verdiğim söz çok daha önemli. Ben de verdiğim sözü tutarak Galatasaray'a geldim. Galatasaray benim için çok önemli. İyi futbol oynamam için kendimi çok iyi hissetmem gerekiyor. Burada kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum" şeklinde görüş belirtti.

UNUTULMAZLAR ARASINDA

İtalyan futbolcu, Süper Lig'de geçen sezon Fenerbahçe'yi 3-0 yendikleri ve kendisinin de 2 gol attığı son maçla ilgili, "Çok güzel bir geceydi ve muhteşem bir maç oldu. Tüm dünya bu derbiyi izliyor. İki gol attığım için de o akşam çok mutluydum" açıklamasını yaptı. Zaniolo, Fenerbahçe'ye attığı ikinci golün kariyerindeki unutulmaz goller arasında yer aldığını söyledi.