Galatasaray'a Simone Inzaghi piyangosu! Kime niyet kime kısmet

Genç oyuncu aşısını tutmayan Galatasaray, Inter'in 33 yaşındaki yıldızı Alexis Sanchez'in peşinde... Bu sezon genç oyunculara yönelen ancak tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray'ın Şilili Alexis Sanchez ile ilgilendiği iddia edildi. Aslan'ın bu transferdeki en büyük rakibi ise; La Liga ekibi Sevilla... Alexis Sanchez, fazla süre alamadığı ve teknik direktör Simone Inzaghi ile sorun yaşadığından dolayı İtalyan ekibiyle bağlarını koparmak istiyor.

AKŞAM

Sezona Fatih Terim önderliğinde gençlik aşısı yaparak başlayan ancak tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray için İspanya ve Şili basınından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Haberlerde sarı-kırmızılıların Inter'den sezon sonunda ayrılacak olan Alexis Sanchez'le ilgilendiği bilgisi paylaşıldı. Ancak İspanyollar, Galatasaray'la birlikte La Liga'da bu sezon harika bir performans gösteren Sevilla'nın da 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna

Altay'da Mustafa Denizli sonrası tarihi ihmal! 1 milyon lira çarçur oldu

Vah ki ne vah! Alexandru Cicaldau'da korkulan oldu

PAQUALE SENSIBILE, ALEXIS SANCHEZ'İ İSTİYOR

Haberin içeriğinde ise Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin oyuncunun menajeriyle ve kendisiyle bir görüşme yaptığı vurgulandı.

Milano basınından Inter'e yakınlığı ile bilinen "fcinternews.it" de Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile'nin Sanchez'i çok istediğini ve transfer için zemin aradığını yazdı. Şili basını ise Arjantin ekibi River Plate'in 33 yaşındaki oyuncu için sezon sonunda nabız yoklayacağını duyurdu. 2007-08 sezonunda Tangocular'da forma giyen Sanchez, 31 maça çıkmasına rağmen 4 gol atabilmişti.

Altay'da Mustafa Denizli sonrası tarihi ihmal! 1 milyon lira çarçur oldu

SIMONE INZAGHI İLE SORUN YAŞIYOR

Inter'le 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alexis Sanchez, fazla süre alamadığı ve Inzaghi ile sorun yaşadığından dolayı İtalyan ekibiyle bağlarını koparmak istiyor. Ancak seçim sürecinde olan Galatasaray'ın bu transferde ne kadar yol kat ettiği ise henüz netlik kazanmadı. Inter'in yanı sıra Arsenal, Barcelona ve Manchester United gibi devlerin de formasını giyen Şilili futbolcunun yeni bir maceraya atılmak istediği biliniyor.

Bu sezon İtalyan ekibiyle Serie A'da 21 maça çıkan Sanchez, 771 dakika sahada kaldı ve bu karşılaşmaların ikisinde 90 dakika oynayabildi. Sanchez bu sürede 3 gol atıp, 3 de asist yaptı.

İlhan Palut'un dedikleri bir bir gerçekleşti! Konyaspor'da tarihi veda

Ozan Tufan Beşiktaş ile anlaştı: Fenerbahçe yönetiminden rest!