Galatasaray'a Mustafa Muhammed şoku! Tam ayrılacak derken olanlar oldu

Galatasaray, 1 Temmuz'da Mustafa Muhammed'in bonservisini Zamalek'e ödeyerek satın almıştı. Mısır takımının yöneticisi Amir Mansour yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Mustafa Muhammed'in bonservisini eksik ve geç yatırdığını öne sürerek sarı-kırmızılı kulüpten para istedi.

AKŞAM

Zamalek Genel Müdürü Amir Mansour, "Galatasaray, Mustafa Muhammed'in ücretini belirlenen tarihten daha geç ve 200 bin dolar eksik ödedi. Bu gecikme nedeniyle 500 bin dolar tazminat almalıyız." dedi. Galatasaray ise kesintinin yetiştirme payı nedeniyle yapıldığını açıkladı.

Galatasaray'dan çifte bomba!

MUSTAFA MUHAMMED TRANSFERİNDE SON DURUM NE?

Mbaye Diagne'ye VavaCars Fatih Karagümrük'e yollayan Galatasaray, diğer golcüsü Mustafa Muhammed'le de yolları ayırmaya hazırlanıyor. Takımdan ayrılmak isteyen Mısırlı forvetle ilgilenen Nantes, sarı-kırmızılı yönetimle yaptığı görüşmelerin sonuna geldi. Fransız ekibi, 24 yaşındaki golcü oyuncuyu satın opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadroya katacak. Fransız ekibi, Galatasaray'a 250 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Zorunlu olmayan satın alma opsiyon ise 5 milyon 750 bin euro.

Morutan şov yaptı!

3 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Dünkü idmana çıkan Mustafa'nın Galatasaray'la olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri ise 6.5 milyon euro. Sarı-kırmızılılar, genç golcünün bonservisi için Mısır ekibi Zamalek kulübüne 4 milyon dolar ödeme yapmıştı. Mustafa, Süper Lig'de oynadığı 43 maçta 15 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Gomis'e talip var