Galatasaray'a gol attığı için ağlayan Emrah Başsan'dan açıklama

Süper Lig'in 6. haftasında Yukatel Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takıma attığı gol sonrası ağlayan Emrah Başsan sebebini ise maç sonu açıkladı.

Yukatel Kayserispor'da Galatasaray ağlarını sarsan Emrah Başsan, 3-0 kazandıkları maçın sonrasında konuştu.

Golü annesine armağan ettiğini söyleyen Emrah, "Galatasaray'ın ekmeğini yemiş biriyim. Herkesin küçüklükten tuttuğu bir takım vardır. Ben hiçbir zaman inkar etmedim. Gol attığım için çok mutlu oldum. Tuttuğum takım olunca biraz daha duygusal anlar yaşadım. Ekmeğimizi şu an Kayserispor'dan yiyoruz. Burası için de sahada ne gerekiyorsa yapmamız gerekiyor. Bugün attığım golü anneme hediye etmek istiyorum. Bu maç onun için oynayacağım bir maçtı." dedi.

Hezimet! Maç sonucu: Yukatel Kayserispor-Galatasaray: 3-0

"HOCAMIZ BİZİ MÜTHİŞ HAZIRLADI"

"Hem takım arkadaşlarımı, hem hocamızı, hem yönetimimizi tebrik etmek gerekiyor." diyen Başsan, "1 haftada 3 tane maç oynuyoruz. Hem mental hem fiziksel olarak hazırlanmamız gerekiyor. Hocamız bizi müthiş hazırladı. Önümüzdeki maçla bu maçı taçlandırmak gerekiyor. Alacağımız 3 puanla çok daha farklı hedefler düşünebiliriz. Bugünü anlamlı kılan golümü anneme hediye etmek istiyorum. O çok iyi biliyor neler yaşadığımı, hangi duygularla sahaya çıktığımı. Ona armağan olsun. Bugünkü performansımla keyif aldım. İzleyenleri de mutlu ettiysem ne mutlu bana." ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e sert sözler: Ya başkanlığı bırak ya da...

THIAM: ÖNDE BASKIYLA KAZANDIK

Galatasaray'a iki gol atarak geceye damgasını vuran Mame Thiam ise "Çok önemli ve zor bir maçtı. Elhamdülillah 3 puanı kazandık. Mutluyuz. Yaptığımız analizlerde hocamızla bir karar verdik. Takım halinde önde baskı uygulamaya karar verdik. Tüm takım iyi uyguladı. Neticesinde 3 puan aldık. Önümüzde Giresun maçı var." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim o isimlerin biletini kesti, Hikmet Karaman'a tepki gösterdi

Hikmet Karaman: Hak ettik abartıya gerek yok