Galatasaray'a Cicaldau için inanılmaz transfer teklifi

Galatasaray'ın Rumen ekibi U. Craiova'dan 6,5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Alexandru Cicaldau için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Habere göre Cicaldau'nun menajeri Ioan Becali, Galatasaray yönetimine 15 milyon euroluk flaş bir teklif götürdü. İşte detaylar…

Takvim

"CICALDAU'YU 15 MİLYON EUROYA SATABİLİRİM"

Galatasaray'ın 3 taksitle 6,5 milyon euroya transfer ettiği Alexandru Cicaldau için oyuncunun menajeri Ioan Becali'den flaş bir teklif aldığı iddia edildi. Habere göre Becali, Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede Alexandru Cicaldau'yu 15 milyon euroya satabileceğini belirtti.

"ÖNEMLİ KULÜPLERİN RADARINDA"

Takvim'in haberine göre Sarı-Kırmızılılarla masaya oturan menajer Ioan Becali, "İsterseniz sezon sonu Cicaldau'yu 15 milyon euroya satabilirim. Önemli kulüplerin radarında" ifadelerini kullandı.

4 LİG MAÇINDA 2 GOL ATTI

Yeni sezonda Galatasaray'ın flaş transferlerinden olan Alexandru Cicaldau, Sarı-Kırmızılılarla bu sezon çıktığı 4 Süper Lig maçında 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

YÖNETİM NE CEVAP VERECEK?

Teknik direktör Fatih Terim'in de oldukça memnun olduğu Alexandru Cicaldau için oyuncunun menajerinden gelen bu teklife ne cevap verileceği merak ediliyor.