Galatasaray'a Barcelona'lı file bekçisi! Torrent'in özel isteği...

Kalede sıkıntı yaşayan Galatasaray, Barcelona B takımının kalecisi Inaki Pena'yı renklerine bağlamak üzere… İspanyol basını, Galatasaray'ın Katalan temsilcisi ile anlaşmaya çok yakın olduğunu duyurdu.

AKŞAM

Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardından kalede büyük problem yaşayan Galatasaray, Domenec Torrent'in gelmesiyle birlikte bu bölgeye takviye için çalışmalarını hızlandırdı.

İsmail Çipe ile Fatih Öztürk'ün beklentileri karşılayamaması nedeniyle bu bölgeye transfer yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, İspanyol teknik adamın direktifleri doğrultusunda Inaki Pena için Barcelona'yla iletişime geçti.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre ise Cim Bom, 22 yaşındaki kaleciyle sözleşme imzalamak üzere... Barcelona B takımının hem kalesini koruyan hem de kaptanlığını yapan Pena'yı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray, Katalan kulübüyle büyük ölçüde anlaştı.

Menajeri konuştu: Morutan kalacak!

ALANYA MAÇINDA SAHADA

Koronavirüse yakalandığı için karantinada olan Pena'nın da Torrent ile çalışmak istemesinden dolayı bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. G.Saray, Barça ile anlaştığı an transfer açıklanacak.

Pena'nın karantinası ayın 26'sında bitiyor. İmzaların cumaya kadar atılacağı ve Pena'nın 6 Şubat'taki Alanya maçında kalede olacağı belirtildi.

Gedson Fernandes'te geri sayım