Galatasaray'a 1.92'lik santrfor

Transferin hızlı ekibi Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Spartak Moskova forması giyen Shamar Nicholson oldu. 25 yaşındaki Nicholson için Rus kulübüyle görüşmelere başlandı.

AKŞAM

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, hücum hattını zenginleştirmek için temaslarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine giren son isim, Spartak Moskova forması giyen Shamar Nicholson oldu.

25 yaşındaki Nicholson için Rus kulübüyle görüşmelere başlandı. Jamaikalı forvetin kulübüyle 2026'ya kadar kontratı var. Tahmini bonservis bedeli ise 7.5 milyon euro. Aslan daha düşük bir rakama transferi bitirmeyi planlıyor.

16 Mart 1997 doğumlu Shamar Nicholson, ülkesi Jamaika'nın Boys Town kulübünde futbola başladı. Golcü oyuncu, Domzale, RSC Charleroi ve Spartak Moskova'da forma giydi.

Geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki santrfor, 21 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 1.92 boyunda forvet, özellikle güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çekiyor.