Galatasaray, Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor'a sözlü teklifini iletti

Yeni Malatyaspor'un geçen sezonun devre arasında Burundi ekibi Aigle Noir FC'den sadece 45 bin euro karşılığında transfer ettiği Youssouf Ndayishimiye'ye Galatasaray talip oldu ve sözlü teklifini Malatyaspor'a iletti. 22 yaşındaki ön libero için Anderlecht'in de resmi teklif yaptığı öne sürüldü.

ANDERLECHT’DEN RESMİ TEKLİF İDDİASI

Sezonun ikinci yarısı adına transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Yeni Malatyaspor'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve Belçika ekibi Anderlecht'in resmi teklif yapıldığı iddia edilen Youssouf Ndayishimiye, Galatasaray'ın listesine girdi.

SÖZLÜ TEKLİF YAPILDI

Galatasaraylı yetkililer, Youssouf Ndayishimiye'nin transferi için Yeni Malatyasporlu idareciler ile görüşme yaptı ve sözlü tekliflerini iletti. İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği not düşüldü.

HİKMET KARAMAN ‘300 EUROYA OYNUYOR’ DEMİŞTİ

Afrika'dan Süper Lig'e transfer olan başarılı oyuncunun Fenerbahçe maçındaki performansının ardından geçtiğimiz sezon kazandığı ücret gündem olmuştu. Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da görev alan Hikmet Karaman, Ndayishimiye'nin 300 euroya oynadığını açıklamıştı.

BU SEZON 100 BİN DOLAR KAZANIYOR

Malatya'da sezon öncesinde ücretinde iyileştirme yapılan Ndayishimiye'nin bu sezonki yıllık kazancı 100 bin dolar civarında.

Yeni Malatyaspor'un bankoları arasında yer alan Youssouf, bu sezon çıktığı 15 resmi maçta 2 gol atmayı başardı.

(Ajansspor)