Galatasaray yeni Burak Yılmaz'ına imzayı attırıyor! Taraftar aradığı golcüyü buldu

Galatasaray'da tarihe geçecek başarılara imza atan Burak Yılmaz'dan sonra Türk bir golcüye hasret kalınmıştı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de krallık yaşayan Umut Bozok, Burak Yılmaz'ın bıraktığı boşluğu doldurmak için Cimbom'a geliyor. Sarı kırmızılı takım son teklifini yaptı.

Galatasaray, Burak Yılmaz sonrası Türk forvet ihtiyacını karşılamakta zorluk çekmiş ve bir türlü aradığı ismi bulamamıştı. Ancak geçtiğimiz sezonun Süper Lig gol kralı olan Umut Bozok, bu eksikliği yok edecek gibi duruyor.

YENİ BURAK YILMAZ! UMUT BOZOK GELİYOR

Galatasaray, forvetteki rotasyonu genişletmek için bir kez daha Umut Bozok defterini açıyor.

Fanatik'in haberine göre; Daha önce teklif iletilen 25 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa'da kazandığı rakamın çok üstüne çıkmış ve kapıyı 2 milyon Euro'dan açtığı için bu transferde geri adım atılmıştı.

Sarı kırmızılıların gurbetçi oyuncuya yapacakları son teklifin 1 milyon Euro olacağı belirtildi. Alınan bilgilere göre Galatasaraylı olduğu bilinen Umut Bozok'un da bu teklifi kabul edeceği ve Cimbom'a geleceği konuşuluyor.

OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR

Forvete Haris Seferovic'i transfer eden Galatasaray'da, Gomis ve Mostafa Mohamed kadroda yer alsa da, Türk bir golcü arayışı devam ediyordu. Teknik direktör Okan Buruk'un bu doğrultuda ısrarla Umut Bozok'u istediği, yönetimin de bu isteği yerine getireceği söyleniyor.