Galatasaray ve Beşiktaş için 'Fortounis'e teklif yaptılar' iddiası

Geçtiğimiz transfer dönemlerinde adı birçok kez Türk takımlarıyla anılan Olympiakos'un 10 numarası Konstantinos Fortounis ile Beşiktaş ve Galatasaray'ın temasa geçtiği öne sürüldü. Fortounis daha önce Fenerbahçe'yi ‘daha iyi bir takıma gitmek isterim' diyerek reddetmişti.

Geçtiğimiz yıllarda da birçok kez adı Türk takımlarıyla anılan Olympiakos'un 10 numarası Konstantinos Fortounis için bir kez daha transfer iddiaları gündeme gelmeye başladı.

İLK TEMAS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yunan basını, Beşiktaş ve Galatasaray'ın oyuncunun temsilcileriyle ilk teması gerçekleştirdiğini ve futbolcuyu istediklerini yazdı.

Sport 24'ten Yunan Gazeteci Pantelis Diamantopoulos, iki takımın da oyuncuyu istediğini doğruladı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY İSTİYOR

Diamantopoulos, "Fortounis'i Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte Dubai'den Arap takımları istiyor. Oyuncu da bu ilginin farkında. Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da ilgisi ciddi ancak henüz Olympiakos'a yapılan bir teklif yok. Kısa süre içinde bir teklif de bekleniyor" bilgisini paylaştı.

2 SEZON ÖNCE FENERBAHÇE'YE GELMEDİ

Yunan oyuncu, 2 sezon önce 4 yıllık yeni sözleşme imzaladıktan sonra Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmediğini söylemişti.

'DAHA İYİ BİR TAKIMA GİTMEK İSTERİM' DİYEREK FENERBAHÇE'Yİ REDDETMİŞTİ

Fortounis, "Yalan söylemeyeceğim, Fenerbahçe'den teklif aldım. Daha önce de çok söyledim, Olympiakos'tan ayrılırsam, çok daha iyi bir takıma gitmek isterim. Burada iyi hissediyorum ve iyi bir birlikteliğimiz var." demişti.

Olympiakos'ta toplam 263 maça çıkan ve orta sahanın her yerinde oynayabilen 27 yaşındaki futbolcu, toplam 79 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

(Sporx)