Galatasaray transferde gaza basıyor! İşte ilk isimler...

Sarı kırmızılılar, transfer çalışmalarına hız verdi. Yönetim, teknik ekibin ısrarla istediği Henry Onyekuru ve Gedson Fernandes için çalışmalarını hızlandırdı. Karagümrüklü Alassane Ndao için de temaslar sıklaştırılacak.

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, Devler Ligi'ne ön eleme turundan katılmaya hak kazanmıştı. Bu doğrultuda 2. ön eleme turunda 20 Temmuz'da Hollanda ekibi PSV ile ilk tur maçına çıkacak olan Sarı Kırmızılılar'da, bu karşılaşmaya artık sayılı günler kalması sonrasında transfer çalışmaları hızlandı. Yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda geçen sezon Portekiz ekibi Benfica'dan kiralanan Gedson Fernandes'le yeni dönemde de yola devam etmek için görüşmeleri sıklaştırdı. İdareciler, 22 yaşındaki merkez orta saha için bu hafta yapılacak temaslarda kiralama önerisi yineleyip işi bitirmek istiyor.

Somut adımlar atılacak

Cimbom'da Henry Onyekuru aşkı da devam ediyor. Sarı kırmızılı formayı kiralık olarak 3 kez giyen Monacolu futbolcuyu bir kez daha Florya'ya getirmek için yoğun çaba sarf eden yönetim, bu oyuncuyu da SV maçına yetiştirmeyi planlıyor. Feghouli'nin olası ayrılığı halinde Karagümrük'ten Ndao'yu kadrosuna katmak isteyen yönetim, Senegalli yıldız için de bu hafta içerisinde daha somut adımlar atılacak.

(Fanatik)