Galatasaray transfer son durum: Galatasaray son dakika transfer haberleri!

Galatasaray transfer haberleri sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Galatasaray transfer hableri gelişme var mı? Galatasaray hangi oyuncularla anlaşma sağladı? soruları aratılıyor. 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan sarı kırmızılılar önümüzdeki sezon için de hazırlıklara başladı. Kadrosundaki oyuncu sayısını geliştirip, eksik bölgelere takviye oyuncular almak isteyen Galatasaray transfer sezonunda kolları sıyırdı! Galatasaray son dakika haberleri var mı? İşte detaylar

Galatasaray son dakika transfer haberleri taraftarlar tarafından dört gözle bekleniyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatan Galatasaray gelecek sezon için de hazırlıklara başladı. Sarı kırmızılı ekip kadrosunu genişletip, gelecek sezona sağlam başlamak istiyor. Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile anlaşan Galatasaray'ın ilk olarak bu iki futbolcuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmesi bekleniyor. İşte Galatasaray transfer haberleri ve detaylar

EVER BANEGA

Galatasaray, Ever Banega transferinde mutlu sona çok yakın. Yıldız futbolcunun menajeri, Sarı-Kırmızılıların teklifini prensipte kabul etti.

Transferde önceliğini 8 numara takviyesine veren Galatasaray büyük bombayı patlatıyor. Sarı- Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'ın ısrarla istediği Ever Banega'nın transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Alınan bilgilere göre Arjantinli yıldız, menajeri aracılığıyla Sarı- Kırmızılılar'ın teklifini prensipte kabul etti. Artık Banega ve Galatasaray arasında çok ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı lacivertli takımla yollarını ayıran sağ bek Şener Özbayraklı'nın sosyal medyada yaptığı bir hareketi adının anıldığı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Takımdan ayrılmaya hazırlanan milli futbolcu Fenerbahçe'yi takipten çıkardı ve tüm Fenerbahçe formalı fotoğraflarını da hesabından kaldırdı.

Öte yandan dün akşam saatlerinden Şener Özbayraklı'nın Galatasaray için sağlık kontrolünden geçerken çekilen fotoğrafları da sosyal medyaya düştü.

JİMMY DURMAZ

Fransız ekibi Toulouse'la biten sözleşmesini uzatmayan Türk pasaportlu İsveçli oyuncu, Galatasaray'dan imza parasıyla birlikte yıllık 2 milyon Euro talep etti. Bu miktarı çok bulan sarı-kırmızılı kulüp ise 1.5 milyon Euro'ya Jimmy'yi ikna edip Sinan Gümüş'ün boşluğunu da doldurmayı planlıyor.

TRAORE

Sarı-Kırmızılılar, menajerler aracılığı ile Devler Ligi şampiyonu Liverpool’la sözlemesi biten 29 yaşındaki Sturridge ile Arsenal’in gönderme kararı aldığı 28 yaşındaki Welbeck’in şartlarını sordu. Terim’in özellikle Sturridge konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Aslan, Vedat, Sturridge ve Welbeck’in yanı sıra “Beni aradılar” diyen Fildişi Sahilli Lacine Traore’yi de listesine aldı.

JUAN MATA

Manchester United ile olan sözleşmesi sona eren ve farklı bir kariyer planlaması yapacağını açıklayan Juan Mata ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılı yönetim, 31 yaşındaki İspanyol futbolcuya 3 yıllık teklif sundu.

Manchester United'dan yılda 6 milyon euro kazanan Juan Mata'ya 4 milyon euro garanti ücret öneren sarı-kırmızılı yönetim, İspanyol futbolcunun talep ettiği imza parasını ortadan kaldırmaya çalışıyor. İspanya'dan eski kulübü Valencia'dan da resmi teklif alan Juan Mata, kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde devam eden bir kulüpte devam etmek istiyor.