Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'a Mbaye Diagne transferinde kötü haber! Vazgeçtiler...

Son dakika Galatasaray (GS) transfer haberleri: Mbaye Diagne'yi göndererek transferde daha rahat bir hareket alanı oluşturmayı planlayan Galatasaray'a kötü haber Premier Lig'den geldi... Sarı-kırmızılı kulübün golcüsü Diagne'yi transfer etmeyi planlayan West Bromwich Albion, transferden vazgeçerek rotayı Ahmed Musa'ya kırdı. Bu gelişmenin Zamalek'li golcü Mustafa Muhammed'in transferine etki edip etmeyeceği ise zaman gösterecek. Galatasaray'dan Diagne'nin transferi için harekete geçen Premier Lig ekibi West Bromwich, rotayı Ahmed Musa'ya çevirdi.

Ocak transfer döneminde kadrosuna bir tane golcü oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen West Bromwich Albion, Galatasaray'ın gol kralı etiketli golcüsü Mbaye Diagne'ye talip olmuştu fakat İngiliz ekibi, direksiyonu Galatasaray'ın da bir dönem gündeminde yer alan Ahmed Musa'ya kırdığı öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre, Premier Lig'de küme düşme hattından kurtulmak isteyen takım, 26 Ekim'den beri kulüpsüz olan Ahmed Musa'yı transfer etmek istiyor.

Galatasaray transfer haberleri: ÖZEL! İrfan Can, kararını verdi!

AHMED MUSA'YI İSTEYEN ÇOK

28 yaşındaki kanat oyuncusunun Premier Lig'de yeniden oynamak istediği biliniyor. West Bromwich dışında Wolves, Fulham ve CSKA Moskova da oyuncunun peşinde olan takımlar arasında yer aldı.

Galatasaray transfer haberleri: Kaan Ayhan, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı!

DIAGNE PAHALI GELDİ

Galatasaray'dan Diagne ve Crystal Palace'tan Christian Benteke'yi listesine alan Premier Lig ekibi bu transferlerden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçmeyi planlıyor.

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'a Mustafa Muhammed'den kötü haber

West Bromwich, ayrıca transfer dönemi kapanmadan orta sahasına milli oyuncumuz Okay Yokuşlu ve Leicester City oyuncusu Choudhury eklemelerini yapmak istiyor.

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'den hücum bölgesine sürpriz hamle!

Galatasaray transfer haberleri: Henry Onyekuru Galatasaray'da! işte maliyeti...