Galatasaray transfer haberi: Aslan'da dev operasyon

Diagne, West Bromwich'e kiralık gönderildi. Mohamed satın alma opsiyonuyla birlikte 1.5 yıllığına kiralandı. İrfan Can için teklif; 6 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 50 paya çıkarıldı. Sağ bek için Yedlin transferinde ise sona gelindi.

AKŞAM

Devre arası transfer dönemi 1 Şubat'ta bitiyor. Halil Dervişoğlu ve Onyekuru'yu kadrosuna katan Galatasaray'da ise sıcak saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların golcüsü Diagne, WBA'ya kiralık olarak gitti. İngiliz ekibi geçici transfer için Galatasaray'a 650 bin Euro ödeme yapacak. WBA ligde kalırsa 6.5 milyon Euroluk zorunlu satın alma opsiyonu devreye giriyor. Ada ekibi 20 takımlı ligde 19'uncu sırada yer alıyor.

4 MİLYON DOLARLIK OPSİYON

Diagne’nin kiralanmasıyla birlikte Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed transferine de son noktayı koydu. 23 yaşındaki santrfor, 2 milyon dolar karşılığında 1,5 yıllığına kiralandı. Sözleşmede ayrıca 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu da var. Opsiyon 2021 sonuna kadar geçerli. Galatasaray transferi KAP’a bildirdi.

GALATASARAY TEKLİFİNİ ARTTIRDI

Teknik Direktör Fatih Terim’in listesinin ilk sırasında yer alan İrfan Can Kahveci konusunda dün bir görüşme daha yapıldı. Galatasaray’ın Başakşehir’e teklifi ise 6 milyon euro ve oyuncunun sonraki satışından yüzde 50 pay oldu. İki kulübün arasındaki görüşmelerin bugün de devam etmesi bekleniyor. İrfan Can Kahveci olmazsa Sarı-Kırmızılılar alternatif isimlere yönelecek.

PRENSİP ANLAŞMASI SAĞLANDI

Omar’ın yerine sağ bek arayan Sarı-Kırmızılılar, Newcastle’ın ABD’li futbolcusu DeAndre Yedlin’le prensip anlaşmasına vardı. Sarı-Kırmızılılar, İngiliz ekibiyle kiralama ücreti konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı belirtiliyor.