Galatasaray transfer haberi: Anlaşmayı duyurdular: Cimbom, Ola Solbakken'de mutlu sona ulaştı

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Devre arası transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Galatasaray'ın, Norveçli kanat oyuncusu Ola Solbakken transferinde mutlu sona ulaştığı açıklandı. Anlaşmayı Norveç basını duyururken, 23 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 400 bin euro. Ola Solbakken'in ismi sezon başında da sarı-kırmızılılarla anılıyordu.

Aksam.com.tr

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, listesinde yer alan Bodø/Glimt'in 23 yaşındaki sağ kanatı Ola Solbakken için anlaşma sağladığı iddia edildi. Galatasaray'ın Solbakken için takımı Bodø/Glimt ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.


Norveç basınında yer alan habere göre Galatasaray, Bodø/Glimt ile anlaşma sağlarken Solbakken de birkaç gün içerisinde kadroya katılacak.

Gösterdiği performansla Norveç Millî Takımı'na kadar yükselen 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon takımı Bodø/Glimt ile çıktığı 10 maçta 5 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi.

Sivasspor'da fark yaratıyor: Max Gradel var, sıkıntı yok!

OLA SOLBAKKEN'İN PİYASA DEĞERİ ÇOK UCUZ!

Bodo/Glimt ile Aralık 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Solbakken'in güncel piyasa değeri 400 bin euro.

7 Eylül 1998 yılında Norveç'te doğan Solbakken, Rosenborg altyapısından yetişti. 2018'de Ranheim'e transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, 9 Ocak 2020 ise Bodo Glimt kadrosuna katıldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Roma'ya 2 maçta attığı 3 golle adından söz ettiren Solbakken'in futbol stili vatandaşı Alexander Sörloth'a benzetiliyor.

Real Madrid'i Enes Ünal yıktı