Galatasaray Hugo Rodallega'yla anlaştı

Geçtiğimiz sezonu ligde hayal kırıklığı ile kapatan Galatasaray transfer çalışmalarına ise hız verdi. Galatasaray, bonservisi Udinese'de bulunan Rumen yıldız Gabriel Torje için 2 milyon euro'yu gözden çıkardı. Galatasaray, milli futbolcu Serdar Aziz'le basın önünde resmi sözleşme imzaladı. Galatasaray, Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Serdar Aziz'le 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Rusya'da günah keçisi ilan edilen Roman Neustadter'in transferinden vazgeçen Galatasaray gözünü Gabriel Torje'ye çevirdi. Romanya Milli Takımı formasıyla Fransa’daki turnuvada sahne alan 26 yaşındaki futbolcu için ilk somut adımların atıldığı ve temasların olumlu geçtiği öğrenildi. 

Nordin Amrabat Florya Tesisleri'nde

Galatasaray'ın eski futbolcusu Nordin Amrabat'ın dün Florya Tesisleri'ne gitmesi kafaları karıştırdı.

Galatasaray'a Kayserispor'dan 8 milyon Euro bedelle transfer edilmesine rağmen beklentileri karşılayamayan Nordin Amrabat'ın akşam saatlerinde yaptığı paylaşım kafaları karıştı.

İspanya macerasının ardından İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Watford'a transfer olan hücum oyuncusu, akşam saatlerinde Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

Amrabat'ın, Galatasaray'ın transfer atağına kalktığı böyle bir dönemde tesislere gitmesi, "Galatasaray'a geri mi dönüyor?" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Cim Bom, gündüz saatlerinde Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz'i renklerine resmen bağlamış, ardından ise Akhisar Belediye'nin Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega için girişimlere başlamıştı.

-

Galatasaray Hugo Rodallega'yla anlaştı

Bursasporlu Serdar Aziz'le 4 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, Akhisar'ın golcüsü Hugo Rodallega'yla da anlaşmaya vardı.

Akhisar Belediyespor'un 30 yaşındaki Kolombiyalı golcü futbolcusu, Hugo Rodallega'nun transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Öte yandan, sarı kırmızılı kulübün Rodallega'nın transferi için, ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan transfer ettiği Ryan Donk'u takas etmeyi önereceği öğrenildi.

Değerini Manisa'da yükseltti

Rodallega, geçen sezon başında bonservis ücreti ödenmeden alınan Hugo Rodallega, 34 maçta 19 gol atarak 2 milyon Euro olan piyasa değerini 5 milyon Euro'ya çıkardı.

Galatasaray Serdar Aziz'le sözleşme imzaladı

Başarılı savunmacının ilk açıklaması; "Çok mutluyum. Dünya devi bir kulüpte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum." oldu.

DURSUN ÖZBEK: TRANSFERLERİMİZE BAŞLADIK

"Gectiğimiz dönemde performansımızı etkilieyen eksiklerimizin çevreçevesinde yeni sezona Galatasaray'ı daha güçlü hale getirebilmek için transferlerimize başladık. İlk transferimiz Serdar Aziz. Uzun zamandır yakından takip ettiğimiz bir futbolcu. Kendisinin çok verimli olacağını düşünüyorum. Galatasaray ailesine hoşgeldin diyorum'

SERDAR AZİZ: TEŞEKKÜR EDİYORUM

'Ben hedefleri büyük olan bir futbolcuyum. Elimden gelen en iyi mücadeleyi Galatasaray kulübü için vereceğim. İnşallah bundan sonra hep birlikte büyük hedefeler şampiyonluklara koşacağız. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Transferimle yakından ilgilendi. Yönetim kurulumuzu da teşekkür ediyorum'

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ

Milli savunmacıya imza töreninde Beşiktaş'ın kendisine olan ilgili soruldu. Serdar Aziz soruyu; "Başka takımların da bana ilgisi vardı ancak önemli olan şu an nerede olduğum" sözleriyle yanıtladı.

DURSUN ÖZBEK: BURSASPOR'A 3 FUTBOLCU ÖNERDİK

"Kadromuzda düşünmediğimiz bazı oyuncularımızı Bursaspor'a önerdik. Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Furkan Özçal'ı Bursaspor'a önerdik. 40'a yakın futbolcumuz var dolayısıyla bu sayının makul seviyelere inmesi lazım."

 

Sevilla Bruma'yı istiyor

Sezonu Real Sociedad’da kiralık geçiren ve Galatasaray’a dönmeye hazırlanan Bruma’ya her gün yeni bir talip çıkıyor, piyasa kızışıyor.

Son olarak PSV’nin 4 milyon Euro önerdiği Portekizli futbolcu için Galatasaray Yönetimi 7 milyon Euro talep etmişti. Bu kez de Sevilla’nın genç yetenek konusunda devreye girdiği ve 6 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar ise geri adım atmıyor ve 7 milyon Euro’dan aşağı Bruma’yı bırakmaya yanaşmıyor.

Galatasaray'dan Gabriel Torje hamlesi

Cim Bom’da transfer rotası yavaş yavaş EURO 2016’ya doğru kayıyor. Galatasaray’ın hedefinde, bir süredir gündemdeki yerini koruyan Gabriel Torje var.

Romanya Milli Takımı formasıyla Fransa’daki turnuvada sahne alan 26 yaşındaki futbolcu için ilk somut adımların atıldığı ve temasların olumlu geçtiği öğrenildi. İki sezondur Konyaspor ve Osmanlıspor’da kiralık oynayan, bonservisi Udinese’de bulunan 26 yaşındaki futbolcunun bonservisiyle alınması planlanıyor.

Galatasaray’ın Rumen kanat oyuncusu için gözden çıkardığı rakam 2 milyon Euro civarında. İtalyan kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan Torje’nin, Romanya Milli Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası’na veda etmesinden sonra Sarı-Kırmızılı kulübe imza atması bekleniyor.

-

Galatasaray Gaston Ramirez'e teklif yaptı

Galatasaray, Southampton ile sözleşmesi sona eren Gaston Ramirez'e ilk teklifini yaptı.

Sportif A.Ş.’de göreve başlayan Alp Yalman, dört koldan transfer görüşmelerini sürdürüyor. Menajerlerle dirsek temasında olan Yalman kulübün içinde bulunduğu mali durumu da göz önünde bulundurarak bonservis problemi olmayan isimlere yöneliyor.

Galatasaray’ın gündemindeki son yıldız, Gaston Ramirez... İngiliz kulübü Southampton ile sözleşmesi sona eren Ramirez’le ilk temas kuruldu. Hem kanatlarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, gole dönük futboluyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezona Southampton’da başlayan, devamında Middlesbrough’a kiralanan yıldız isim çıktığı 23 maçta 7 kez ağları havalandırırken, 5 asist yapmıştı.

2012’DEN BERİ ADA'DA

Menajeri aracılığıyla Sarı-Kırmızılılar, Gaston Ramirez’e teklifini iletti ve beklemeye geçildi. Piyasa değeri 5 milyon Euro olan genç futbolcu, 2012’den beri İngiltere’de top koşturuyor. Uruguay Milli Takımı ile Copa America’da boy gösteren ve burada sol kanatta görev yapan Ramirez’in alınması halinde Cim Bom, kenarlardaki sıkıntısını büyük ölçüde gidermiş olacak.