Galatasaray'dan bomba transfer atağı

Galatasaray, Liverpool'un Brezilyalı ön liberosu Leiva ile 3 yıl için el sıkıştı. Lucas, 2.6 milyon euro alacak.

Bu sezon ligde iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Galatasaray'da yıldız isimler için düğmeye basıldı. Galatasaray, Felipe Melo'nun boşluğunu artık Lucas Leiva ile dolduracak. Liverpool'da forma giyen Brezilyalı orta saha ile bir aydır görüşen Cimbom, transferde mutlu sona ulaştı. Bu arada golcü konusunda Everton’dan Oumar Niasse ve M.City’nin kadroda düşünmediği Wilfried Bony için kiralama teklifinde bulunan Sarı- Kırmızılı idarecilerin, oyuncuların kulüplerinden haber bekledikleri bildirildi. 

Galatasaray Bony ve Kolarov'u istiyor

Transferde emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, Manchester City'den Bony ve Kolarov'u kadrosuna katmak istiyor.

Bir süre önce gündeme gelen Kolarov ile Bony’nin Manchester City tarafından satılacağının açıklanması üzerine harekete geçen Galatasaray, yakın takibi sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılılar iki oyuncuya da kadrosuna katabilmek için City’den transfer izni bekliyor.

Eğer maliyetleri uygun olursa Kolarov’un satın alınması, Bony’nin de kiralanması planlanıyor.

Ancak bu oyuncuların çok sayıda taliplisinin olması, Galatasaray’ın işini zorlaştırıyor.

Galatasaray Tolga Ciğerci'yi kadrosuna katıyor

Eren Derdiyok transferinde mutlu sona çok yakın olan Galatasaray, Tolga Ciğerci'ye de imza attıracak.

Sürpriz transfer girişimini okurlarına aktaran Alman spor dergisi Kicker, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci'nin Galatasaray'a transfer olmasının an meselesi olduğunu yazdı.

TOLGA DANİMARKA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

"Geçmiş yıllarda sürekli Türkiye'den transfer teklifi aldığı söylenen Tolga Ciğerci, bu sefer Galatasaray ile ciddi şekilde Türkiye yolcusu" yorumunu da yapan Kicker, Tolga Ciğerci'nin Danimarka'nın Bröndby takımı ile yarın oynayacağı Avrupa Ligi ön eleme rövanş maçı için bu sabah Danimarka'ya hareket eden Hertha Berlin kadrosunda yer almadığını ve sakatlık ihtimaliyle transferin olamayacağını hesap eden Alman kulübünün bu oyuncuyu Danimarka'ya götürmediğini aktardı. 

ALMAN KULÜBÜ TRANSFERDEN 2 MİLYON EURO KAZANACAK

Tolga Ciğerci transferinden Hertha Berlin'in 2 milyon Euro kazanç elde edeceğini belirten Alman spor dergisi, 2017 yılına kadar mukavelesi bulunan Tolga Ciğerci'nin takımda kalması halinde, Alman kulübü gelecek sezon bu oyuncudan bonservis ücreti alamayacağından söz konusu transfere çok sıcak baktığını kaydetti.

Hertha Berlin'in Tolga Ciğerci'yi gözden çıkardığını aktaran dergi, bu oyuncunun yerine FC Liverpool'dan Brezilyalı genç oyuncu Allan(19) ile görüşme halinde olduğunu da iddia etti. Tolga Ciğerci, Hertha Berlin'de 39 maçta forma giyip bir gole imza attı.