Galatasaray rotasyon mağduru

Avrupa'daki kadroyu ligde oynatmayan Galatasaray, bunun bedelini ağır ödedi. Avrupa dönüşlerinde sahaya farklı isimlerle çıkan Galatasaray, inanılmaz puan kayıplarına imza attı. Şampiyonluk umutları daha sezonun yarısı gelmeden bitti gibi!

AKŞAM

Galatasaray bu sezon Avrupa Ligi grup aşamasında oynadığı karşılaşmaların dönüşü lig maçlarında bir hayli zorlandı. Sarı-Kırmızılılar bu süreçte oynadığı 5 maçtan sadece birini kazanmayı başarırken toplamda 10 puan bıraktı. Lazio galibiyeti sonrası Alanya sınavında rotasyona gidilmemiş, bu mücadele 1-0 kaybedilmişti. Sonrasında rotasyon kararı alındı ama bu çözüm de işe yaramadı, işler daha kötüye gitti. 0-0 biten Marsilya maçı sonrası Rize sınavı vardı.

TAŞLAR YERİNDEN OYNADI

Kerem, Morutan, Halil yerine Babel, Feghouli, Mohamed ile başlandı. Maç, mucizevi şekilde son anda kazanıldı. 1-0'lık Moskova sınavı sonrası Beşiktaş derbisine Babel, Barış, Mohamed yerine Kerem, Morutan ve Diagne çıktı. Yenilgi geldi. 1-1'lik Lokomotiv Moskova sınavı sonrası K.Gümrük maçına Aanholt, Morutan, Feghouli yerine Ömer, Emre, Babel ile başlandı (1-1). Marsilya zaferi sonrası Malatya maçına Cicaldau, Kerem, Feghouli yerine Emre, Babel, Barış çıktı (0-0).