Galatasaray-Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı nereden izlenir?

Galatasaray-Rizespor maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta karşılaşacak olan iki takımın taraftarları, Galatasaray-Rizespor maçını nereden izleyeceklerini öğrenmek istiyor. Peki, Galatasaray-Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte maçın saati ve yayınlacacağı kanal

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında 8 Mart Cuma günü Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Çekişmeli lig yarışında üst üste 9 maç kazanarak 28. haftayı 75 puanla lider tamamlayan sarı kırmızılı takım, mücadeleyi kazanarak haftayı kayıpsız kapatmayı amaçlıyor. Peki Galatasaray-Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı nereden izlenir? İşte detaylar

GALATASARAY-RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. 8 Mart 2024 Cuma günü RAMS Park'ta yapılacak olan Galatasaray-Rizespor maçı saat 20.00'de başlayacak.

Galatasaray-Rizespor maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Onun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Burak Şeker üstlenecek.

Galatasaray, Süper Lig'de Hatayspor'a yenildikten sonra oynadığı 16 karşılaşmada kaybetmezken, son 9 maçından da sahadan galip ayrıldı.

Evindeki son 17 maçı kazanan Galatasaray, bu karşılaşmalarda attığı 40 gole karşın kalesinde 10 gol gördü.

Galatasaray, ligin geride kalan 28 maçlık bölümünde 24 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 75 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

GALATASARAY-RİZESPOR ARASINDA 44. MAÇ

Galatasaray ile Rizespor, Süper Lig'de bugüne kadar 43 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 29 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Yeşil-maviler ise 7 galibiyet aldı. 7 mücadele de berabere sona erdi. Aslanlarımızın 100 golüne, Rize ekibi 44 golle karşılık verdi.

Galatasaray-Rizespor maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! İşte Galatasaray Çaykur Rizespor maç kadrosu