Galatasaray Rizespor maçı ATV'de

Galatasaray ilk maçta 3-1 yendiği Çaykur Rizespor ile Türk Telekom Arena'da karşılaşıyor. Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı saat 20.45'de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray, Çaykur Rizespor ile Türkiye Kupası yarı final 2.maçında Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray Çaykur Rizespor'u yenerek UEFA'nın verdiği 1 yıllık men cezasını çekmek için Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmek istiyor. Son kupa şampiyonu Galatasaray, deplasmandaki ilk mücadelede 3-1 yendiği rakibi Çaykur Rizespor'u elerse, 22. kez finale yükselmeyi başaracak. Galatasaray, daha önce Türkiye Kupası'nda oynadığı 21 finalin 16'sında şampiyonluk kupasını kaldırdı. Ligde de 20 kez şampiyon olan Galatasaray, iki kulvarda da rakiplerinin önünde yer alıyor

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA NE ZAMAN?

UEFA'nın verdiği 1 yıllık men cezasını çekmek için Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmek isteyen Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u ağırlayacağı mücadele saat 20.45'te başlayacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadele ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.