Galatasaray Östersunds şifresiz veren kanallar listesi (UEFA Avrupa Ligi)

Galatasaray Östersunds maçı şifresiz veren kanallar listesi sarı kırmızılı taraftarların merak konusu. Avrupa arenasına hasret kaldıktan sonra bu sene Temmuz ayında sezonu açan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında İsveç’in Östersunds takımını eleme mücadelesi verecek. İsveç’te oynanan ilk maçı Galatasaray 2-0 kaybetmişti. Türkiye’den D-Smart’ın canlı yayınlayacağı Galatasaray Östersunds maçı şifresiz veren kanallar listesi merak ediliyor. Uydu üzerinden bu maçı şifresiz izleyebilmek mümkün.

Galatasaray Östersunds maçı şifresiz veren kanallar nelerdir? Türk Telekom Stadyumu’nda saat 20:30’da başlayacak Galatasaray Östersunds maçı için nefesler tutuldu. Türkiye’den D-Smart’ın canlı yayınlayacağı Galatasaray Östersunds maçını uyduda şifresiz veren kanallar bulunuyor. Galatasaray, ilk maçı İsveç’te 2-0 kaybetmişti. İlk maçı 2-0 kaybeden temsilcimizin bu maçta farklı bir galibiyete ihtiyacı olacak. Beraberlik, mağlubiyet ve tek farklı galibiyetlerde Galatasaray elenecek. Temsilcimiz 2-0 galip gelmesi halinde maç uzatmaya gidecek. 3-1, 4-2 gibi skorlarda, deplasman gol avantajından ötürü Östersunds tur atlayacak. Galatasaray’ın tur atlaması için 3-0, 4-1, 5-2 gibi skorlara ihtiyacı bulunuyor.

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALALR

Galatasaray Östersunds maçı Türkiye harici ülkelerde aşağıdaki kanallarda yayınlanacak. Maç saati yakınlaştıkça yurt dışında yaşayan izleyicilerimiz için farklı kanallar listeye eklenebilir.

Avusturya DAZN

Almanya DAZN
İsveç EuroSport Nordic
İsviçre DAZN

GALATASARAY ÖSTERSUNDS CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

TUDOR: BİZDEN DAHA KÜÇÜK BİR KULÜPLE OYNUYORUZ

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi ön eleme rövanşında oynanacak olan Östersunds maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Tudor, basın toplantısı sırasında gelen istifa sorusuna, "Sezon başlamadan istifa etmemi mi istiyorsunuz? Ben kesinlikle sorumluluktan kaçan bir hoca değilim, ben burada sorumluluk alabilecek bir insanım. Bu sorumluluk kelimesi çok büyük bir kelime elbette" diyerek cevapladı. 

Ofansif olarak çok farklı olacaklarını söyleyen Tudor, "Belhanda'nın durumu bugünkü antrenmandan sonra belli olacak. Gomis de daha yeni geldi, 2 haftadır bizimle. Taraftarlarımızdan ricam, oyuncularımıza karşı bir kredimiz olsun, sezonu çok erken açtık. Çok önemli bir maç. Baskı bu işin doğasında var. Biz Galatasaray'ız. Galatasaray gibi bir camianın Avrupa dışında kalması kabul edilemez. Bizden daha küçük bir kulüple oynuyoruz." ifadelerini kullandı.