Süper Lig'de bitime 8 maç kala şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.
3 OYUNCUYLA PRENSİP ANLAŞMASI
Bu doğrultuda takımdaki yerli oyuncusu sayısını artırmak isteyen sarı-kırmızılılar; Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan ile prensip anlaşmasına vardı.
FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDE
Üç oyuncuyla da sezon biter bitmez sözleşme imzalaması beklenen Cimbom, yabancı futbolcu transferinde de gaza bastı. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'nin de gündeminde olan futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın.
MARİANO YOLCU
Nagatomo'dan sonra sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak ikinci yabancı kesinleşti: Mariano... Sözleşmesi uzatılmayan 33 yaşındaki Brezilyalı yıldız, ülkesine dönecek ve Sevilla'da birlikte çalıştığı eski hocası Sampaoli ile Atletico Mineiro'da buluşacak.
MARİANO'NUN YERİNE
Sağ bekte Mariano'nun boşluğunu Omar Elabdellaoui dolduracak.
EL SIKIŞTILAR
Premier Lig'den beklediği teklifi alamayan Omar Elabdellaoui'nin sarı-kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı.
BONSERVİSİ BEDELİ YOK
Galatasaray, temmuz ayında serbest kalacak deneyimli sağ bek için bonservis ücreti ödemeyecek.
Olympiakos ile 162 maça çıkan Omar, 11 gol atıp 14 kez de asist yaptı.
(Sabah)