Galatasaray Nisbet yapacak

Gomis'le sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan G.Saray'ın Hibernian forması giyen 26 yaşındaki santrfor Kevin Nisbet'i transfer listesine eklediği iddia edildi.

AKŞAM

Ligde adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor... Kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar için bir iddia da İskoçya'dan geldi. "heraldscotland.com" adlı haber sitesi; Galatasaray'ın Hibernian forması giyen 26 yaşındaki İskoç santrfor Kevin Nisbet'le ilgilendiğini ileri sürdü. "Chiristopher Jack" imzalı haberde; "Sheffield United, Middlesbrough ve Galatasaray, Nisbet'i transfer etmek için yarışmaya hazır. Nisbet, kariyerini şekillendirecek hamleyi yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray şu anda Türkiye Süper Ligi'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önünde." ifadeleri kullanıldı.

10 GOL ATTI

Sezon sonunda Icardi'nin kiralık sözleşmesi bitecek ve Bafetimbi Gomis'in de mukavelesi sona eriyor. Sarı-Kırmızılılar, Icardi'yi almak için girişimlerini sürdürürken, Gomis'le ise yaşından dolayı yollar ayrılacak. Galatasaray'ın Kevin Nisbet'i Gomis'in yerine düşünebileceği de vurgulandı. Bu sezon İskoçya Premiership'te 13 maça çıkan Nisbet, 10 gol atıp, 1 asist yaptı.