Andreas Pistiolis en önemli yıldızından oldu! Galatasaray Nef'i yıkan ayrılık

Andreas Pistiolis'i çok üzecek bir ayrılık yaşanmak üzere. Galatasaray NEF ile müthiş bir ivme yakalayan Andreas Pistiolis'in en güvendiği isimlerin başında gelen oyuncu, Japonya'ya transfer oluyor. İşte sürpriz gelişmenin detayları...

aksam.com.tr

Galatasaray Nef, Andreas Pistiolis'in taktik planlarının merkezinde yer alan Kerry Blackshear'den gelen ayrılık kararı ile sarsıldı. 25 yaşındaki basketbolcunun bu kararı sonrası sarı-kırmızılılar büyük bir şok yaşadı.

GALATASARAY NEF'TE ANDREAS PISTIOLIS'İ SARSAN AYRILIK

Aksam.com.tr'nin Sportando'dan aktardığı haberine göre; Galatasaray Nef'in uzunu Kerry Blackshear kariyerine Japonya'da devam edecek.

Bu sezon sarı-kırmızılıların Basketbol Süper Ligi play-off yarı finaline çıkmasına büyük katkı sağlayan 25 yaşındaki basketbolcu takımın vazgeçilmezlerinden olmayı başarmıştı.

ANDREAS PISTIOLIS İLE YILDIZI PARLADI

Andreas Pistiolis'in Galatasaray Nef'in başına geçmesinin ardından performansını yukarıya çeken Kerry Blackshear, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 11 maçta 11.5 sayı ve 4.8 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

25 yaşındaki basketbolcu Basketbol Süper Ligi'nde de 35 mücadelede forma giydi. Blackshear forma giydiği 35 maçta da 12.8 sayı, 6.2 ribaund ve 1.9 asist ortalamasıyla mücadele etti.