Galatasaray Mauro Icardi için masada!

TyC Sports'un haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, PSG'de düşünülmeyen 29 yaşındaki santrfor için için Manchester United ile kıyasıya bir yarış içine girdi.

AKŞAM

Cim-bom'un Mertens ve Torreira transferlerinin ardından PSG'nin yıldız forveti Icardi'yi de almak istediği iddia edildi. Aslan'ın bu transferdeki rakibinin İngiliz devi Manchester United olduğu kaydedildi.

TyC Sports'un haberine göre; Galatasaray, PSG'den ayrılması beklenen Arjantinli forvet için görüşmelere başladı. Haberde yer alan bilgiye göre; Teknik Direktör Galtier'in takım bulmasını söylediği 29 yaşındaki golcü için, Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United'ın da devrede olduğu belirtildi.

Arjantinli Icardi'nin United'a satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla transfer olmaya sıcak baktığı bildirildi.

YENİDEN BAŞLATSIN

Diğer taraftan Galatasaray'ın bu transfer için Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile daha önce 3 kez görüşme gerçekleştirdiği yazıldı. Eğer bu transfer gerçekleşecek olursa yine kiralama yoluyla tamamlanacak ve Paris ekibi oyuncunun yıllık ücretinin büyük kısmını üstlenecek. Icardi'nin PSG ile 2024 yılına kadar mukavelesi bulunuyor. Yani kiralama yolu mantıklı duruyor. PSG'nin hocası Gaultier, Icardi ile ilgili son açıklamasında; "Kulüp, onun adına en iyi çözümü bulabilmek için Icardi'yle beraber çalışıyor. Bence en iyisi kariyerini daha uygun bir yerde yeniden başlatması olacak" demişti.

KADROYA GİREMEDİ!

29 yaşındaki forvet, Paris Saint Germain'in ligdeki ilk hafta maçında kadroya alınmamıştı. Ayrıca Teknik Direktör Galtier, planlarında yer almayan oyuncuyu bireysel olarak takımdan ayrı çalıştırıyor. Öte yandan uzun süredir boşta bulunan yıldız forvet Belotti'nin de Aslan'ın listesinde olduğu yazıldı.