Galatasaray Manchester United maçını şifresiz veren kanallar

Galatasaray, hazırlık maçı kapsamında İngiliz temsilcisi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. 30 Temmuz 2016 cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak karşılaşmayı Türkiye’den de TV üzerinden milyonlarca futbolsever izleyecek.

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Galatasaray, Manchester United ile hazırlık maçı kapsamında kozlarını paylaşacak. Geçen sezon her iki ekip de kabus gibi bir sezon geçirmişti. Manchester United’ın yeni menajeri Josue Mourinho’nun özellikle Galatasaray ile hazırlık maçları yapmak istediği biliniyor. Bu önemli hazırlık maçı D-SMART SPOR üzerinden canlı izlenebilecektir. Ayrıca Galatasaray Manchester United maçını yurtdışı kaynaklı ve Türkiye’ye de hizmet sunan TV’ler üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Galatasaray Manchester United maçı şifresiz veren kanalların listesi haberimize gün içerisinde eklenecek ve devamlı güncellenecektir.

Galatasaray Manchester United maçı şifresiz veren kanalların listesi

Kanal 5 (Sweeden)

MUTV HD

TV 2 Sport

Not: İdman TV veya AZ TV’nin Galatasaray Manchester United maçını canlı yayın ile verip vermeyeceği şu an için belli değildir. Kanallar güncellenecektir.

D-SMART SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta?

Sezon öncesi hazırlık karşılaşması mahiyetinde Galatasaray, İngiliz devi Manchester United ile karşılaşacak. Galatasaray Manchester United maçı 30 Temmuz Cumartesi günü (TSİ) saat 21.45'te başlayacak. İsveç'in Gamla Ullevi Stadyumu'nda oynanacak bu karşılaşma D-Smart Smart Spor 77 kanalından canlı izlenebilecek. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen Galatasaray Manchester United hazırlık maçı hakkında bütün son dakika haberleri, gelişmeleri ve açıklamaları haberimizde bulabilirsiniz.