Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı şifresiz izleme yolları

Ligde oynadığı 15 maçın ardından 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 32 puanla liderliği sadece bir hafta Medipol Başakşehir'e kaptıran, ardından koltuğa geri oturan Galatasaray, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 16 puanla 13. sırada yer alan Yeni Malatya ile deplasmanda karşılaşacak.

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 16. haftasında Evkur  Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Yeni Malatya Stadı'nda saat 16.30'da oynanacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı AKSAM.COM.TR'den CANLI olarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray Malatyaspor maçını canlı izlemek için tıklayınız

Yeni Malatya Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak?

Lig lideri Galatasaray, bu sezon Süper Lig'e yükselen Yeni Malatya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak gibi detaylara bu haberden ulaşabilirsiniz. Ligde oynadığı 15 maçın ardından 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 32 puanla liderliği sadece bir hafta Medipol Başakşehir'e kaptıran, ardından koltuğa geri oturan Galatasaray, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 16 puanla 13. sırada yer alan Yeni Malatya ile deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray'da tek hedef; ligin bitmesine iki hafta kala puan farkını koruyarak liderliği kimselere bırakmamak... Yeni Malatya ise güçlü rakibi karşısında puan yada puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor... beIN Sports ekranlarından yayınlanacak olan Yeni Malatya Galatasaray maçı saat 16:30'da başlayacak. Yeni Malatya Galatasaray maçının şifresiz canlı anlatımı ise aksam.com.tr adresinden dakika dakika aktarılacak.

YENİ MALATYA GALATASARAY MAÇI 

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Denayer, Maicon, Ahmet, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis