''Galatasaray Lucas Torreira transferini bitirdi''

Ön libero bölgesini tartışma götürmeyecek bir isme emanet etmek isteyen Galatasaray, aradığı ismi Arsenal'da; Lucas Torreira'da buldu. Sarı-kırmızılıların İngiliz deviyle anlaşmaya vardığı ve oyuncunun sözleşmesiyle ilgili son detayları görüştüğü öğrenildi. İşte Lucas Torreira transferinde son durum...

aksam.com.tr

Geride bıraktığımız sezon orta saha bölgesinde beklentileri karşılayamayan Galatasaray, bu sefer işi sıkı tutuyor. Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö'yü bonservisiyle kadrosuna katan Aslan, şimdi de önlibero transferini bitirmek üzere.

"LUCAS TORREIRA 6 MİLYON EUROYA BİTTİ"

Gazeteci Ertan Süzgün'ün edindiği bilgiye göre sarı-kırmızılı yönetim, Lucas Torreira transferi için oyuncunun kulübü Arsenal ile 6 milyon euro bonservis bedeliyle anlaştı. Aksam.com.tr'nin derlediği haberde yönetim, oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme üzerinde son detayları görüşüyor. Uruguaylı futbolcunun anlaşmaya varılan bonservis bedelinde 1.5 milyon euro başarı bonusları olduğu ve Galatasaray'ın, Arsenal'e ödemeyi 3 yılda yapacak.

TRANSFERDE FERNANDO MUSLERA'NIN ROLÜ BÜYÜK

Süzgün ayrıca, tecrübeli futbolcuya Serie A'dan gelen resmi teklifin hem kulüp hem oyuncu açısından Galatasaray'ın gerisinde olduğunu belirtti ve transferde vatandaşı Fernando Muslera'nın önemli pay sahibi olduğunu ifade etti.

Uyanık Mirsad Türkcan! Emirhan İlkhan transferinde ağızları açık bırakan detaylar

LUCAS TORREIRA, TÜRKİYE'NİN EN PAHALISI OLACAK

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan futbolcu, en yüksek bonservis bedeli miktarına Aralık 2018'de 55 milyon euro ile ulaşmıştı. Süper Lig'de en pahalı futbolcu halihazırda 18 milyon eurolukile Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır.

Öte yandan 26 yaşındaki futbolcuya bu zamana dek 33 milyon 500 bin euroluk bonservis bedeli ödendi. Geride bıraktığımız sezonu Fireontina'da kiralık olarak geçiren başarılı önlibero, Serie A'da 31 maça çıktı ve 5 gol-2 asistlik bir performans ortaya koydu.

aksam.com.tr