Galatasaray-Karagümrük maç kadrosu belli oldu! İşte Galatasaray-Karagümrük maçının muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray-Karagümrük maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarında Galatasaray, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmayı kazanan takım adını yarı finale yazdıracak. Kritik maç öncesi her iki takımın muhtemel 11'leri belli oldu. Galatasaray-Karagümrük maç kadrosunda tedavisi süren futbolcular bulunuyor. İşte Ankaragücü-Fenerbahçe maçının muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 29 Şubat Perşembe günü Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turu kapsamında bu akşam oynanacak Galatasaray-Karagümrük maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Galatasaray-Karagümrük maç kadrosunda Sarı Kırmızılı takımda 2 futbolcu oynayamacak. İşte Galatasaray-Karagümrük maçının muhtemel ilk 11'leri

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

Galatasaray-Karagümrük maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda son yarı finalist belli olacak. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, çeyrek final maçında 29 Şubat Perşembe günü Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

RAMS Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak.

Galatasaray-Karagümrük Türkiye Kupası maçı Atv ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Nelsson, Berkan, Oliveira, Eyüp, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Vinicius

Karagümrük: Sirigu, Nazım, Biraschi, Salih, Levent, Kourbelis, Rohden, Eysseric, Emre Mor, Feghouli, Lasagna

EKSİKLER

Galatasaray'da Hakim Ziyech ve Serge Aurier'in tedavileri sürüyor.

Türkiye Kupası'nı en son 2019'da kazanan Galatasaray, 5. Turda Ümraniyespor'u, son 16 turunda ise Bandırmaspor'u elemişti.

Sarı-kırmızılı takım, Fatih Karagümrük ile kariyerindeki 23'üncü mücadeleye çıkacak. İki takımın son 5 karşılaşmasında ise Fatih Karagümrük'ün hiç galibiyeti bulunmuyor.