Galatasaray, Jens Stryger Larsen'den vazgeçip rotasını İsmail Çokçalış'a kırdı

Son dakika Galatasaray haberleri: Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Cimbom, Jens Stryger Larsen'in yüksek maliyeti sebebiyle oyuncudan vazgeçti ve rotayı İsmail Çokçalış'a kırdı. Bursaspor, 21 yaşındaki genç futbolcu için 2 milyon euro isterken bu bedelin tamamının peşin ödenmesini istiyor. Öte yandan Galatasaray, Patrick Van Aanholt için de yine harekete geçti. Oyuncunun menajeriyle gelecek hafta İstanbul'a görüşme yapılacak. İşte detaylar…

LARSEN'İN MALİYETİ SEBEBİYLE ROTA İSMAİL ÇOKÇALIŞ'A KIRILDI

Sağ bek transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Udinese'nin Jens Stryger Larsen için 4 milyon euro istemesinin ardından oyuncudan vazgeçti ve rotasını Türkiye'ye kırarak İsmail Çokçalış için Bursaspor'un kapısını çaldı.

BURSASPOR 2 MİLYON EURO İSTİYOR

Yeşil beyazlı kulüp, 21 yaşındaki sağ bekin bonservisi için 2 milyon euro talep etti. Borçları nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Bursaspor'un ayrıca '2 milyon euronun tamamını peşin ödeme' şartını ileri sürdüğü öğrenildi.

YENİDEN AANHOLT

Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 26 maça çıkan İsmail Çokçalış, 1 gol attı. Sol bek için de Alex Moreno ile anlaşan ancak kulübünün kiralama formülüne sıcak bakmayıp 6 milyon euro bonservis bedeli istemesi sonrasında geri adım atan Galatasaray, yeniden Patrick Van Aanholt ismini gündemine aldı.

GELECEK HAFTA MENAJERİYLE İSTANBUL'DA GÖRÜŞME

Boşta olan Ezgjan Alioski ile de görüşen ancak bu oyuncunun istediği 2.5 milyon euroyu fazla bulan yönetim gelecek hafta, Alioski gibi bonservisi elinde olan Patrick Van Aanholt'un menajeri ile İstanbul'da görüşecek.

(Hürriyet)