Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyor! Ali Koç transferde bombayı patlatıyor...

Teknik direktör İsmail Kartal'ın sol bek transferi istemesi üzerine Fenerbahçe gündemine Layvin Kurzawa'yı aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezon başında Galatasaray'ın istediği ancak alamadığı Layvin Kurzawa'yı transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe Transfer Haberleri... Fenerbahçe'nin geçici teknik direktörü İsmail Kartal'ın "kadromuz eksik" sözleri üzerine Başkan Ali Koç harekete geçti... Hedefine Türkiye Kupası'nı koyan sarı-lacivertlilerde Kartal'ın ilk hedefi eksik olduklarını söylediği sol bek.

Bir maçta Szalai'yi, bir maçta Ferdi ve Osayi-Samuel'i son maçta ise Novak'ı kullanan İsmail Kartal, sistemin işlemesi için acilen bir sol bek alınmasını talep etti.

Süreci kiralık oyuncularla onarabileceğini Başkan Koç'a ileten Kartal'ın ismini verdiği oyuncu ise PSG'nin yıldız futbolcusu Layvin Kurzawa.

Sezon başında Galatasaray'ın da istediği Kurzawa sadece sportif direktör Leonardo'ya inat PSG'den ayrılmadığı iddia edilmişti. Yıllık ücreti 3 milyon Euro civarında olan sol bek için PSG sezon başında maaşının bir kısmını ödeyerek Galatasaray'a göndermeyi kabul etmişti.

Başkan Ali Koç'un ön araştırma istediği profesyonelleri ise transferin mümkün olduğu bilgisini verdiler.

(Fotospor)