Galatasaray Haberleri: Fatih Terim noktayı koydu, devre arası gidiyor

Galatasaray'da devre arası yolların ayrılacağı ilk isim belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim, Eylül ayında gelen Assunçao'yu yetersiz buldu ve ocak ayında takımdan gönderecek.

Galatasaray'a transferin son günü gelen Gustavo Assunçao büyük hayal kırıklığı yarattı. Portekiz ekibi Famalicao'dan kiralanan genç futbolcu yetersiz bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; 21 yaşındaki futbolcu, devre arasında yolların ayrılacağı ilk isim olacak. Brezilyalı futbolcunun yetenekli olmasına karşın fiziksel olarak oynadığı pozisyon için yetersiz bulunduğu belirtildi.

VERİLEN ŞANSLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Avrupa listesinde yer almayan ve ligde de sadece 3-0 kaybedilen Kayseri maçında 11 başlayıp 1-0 kazanılan Konya maçında de ikinci yarı şans bulan Brezilyalı futbolcu, bu fırsatları iyi kullanamadı. Genç oyuncu, Florya'daki hazırlık maçlarında da sınıfı geçememişti.

Süper Lig için yetersiz bulunan Brezilyalı futbolcunun devre arasında gitmesiyle beraber Galatasaray yabancı kontenjanında da yer açacak.

SATIN ALMA OPSİYONU 3.5 MİLYON EURO

Maliyetinin yüksek olmaması, Galatasaray'ın bu işten en az zararla çıkmasını sağlayacak. Sarı-kırmızılılar Famalicao'ya 1 senelik kiralama bedeli olarak 100 bin euro öderken, oyuncunun satın alma opsiyonu ise 3.5 milyon euro...

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş maçında da Gustavo Assunçao'yu maç kadrosuna dahil etmemişti.