GS Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Göztepe maçı şifresiz mi?

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray Göztepe'yi konuk ediyor. 52 puanla 5. sırada bulunan Galatasaray, kendi sahasında 3 puan almak için mücadele verecek. Göztepe, Sarı-Kırmızılılar'ı deplasmanda son 48 yılda oynanan 12 maçta hiç mağlup edemedi. Öte yandan iki takım arasında oynanan son 10 mücadelenin 9'unu Galatasaray kazanırken, Göztepe ise sadece 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'a konuk olacak Göztepe 48 yıldır rakibini deplasmanda deviremiyor. Göztepe bu akşam yarımasırlık hasreti dindirmek için yeniden sahaya çıkacak. Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray Göztepe'yi konuk ediyor. 52 puanla 5. sırada yer alan Galatasaray kendi sahasında 3 puan almak için mücadele verecek. 

GALATASARAY GÖZTEPE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray Göztepe maçı bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Saat 21.00'de başlayacak müsabakada hakem Koray Gençerler düdük çalacak.

GALATASARAY GÖZTEPE MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'DA DÖRT FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da Seri, Feghouli, Belhanda ve Ömer Bayram, bugün Göztepe karşısına ceza sınırında çıkacak. Bu oyuncular kart görmeleri halinde, ligin son haftasındaki Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

GALATASARAY'IN KENDİ EVİNDEKİ SON MÜCADELESİ

Cim Bom bu sezon kendi evindeki son maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılı ekip, daha önce içeride oynadığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti; 29 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü.