Galatasaray, Gedson Fernandes ve Berkan Kutlu transferlerini açıklamaya hazırlanıyor

Son dakika Galatasaray haberleri: Dün Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick Van Aanholt transferlerini açıklayan Galatasaray'da sırada 2 yıldız var. Cimbom, transferi için uzun süredir mesai harcadığı Gedson Fernandes ve Berkan Kutlu için de geri sayıma geçti. İşte detaylar…

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Dün art arda Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick Van Aanholt transferlerini resmen duyuran Cimbom, şimdi de Gedson Fernandes ve Berkan Kutlu'yu duyurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemindeki Gedson Fernandes, Benfica'dan haber bekliyor. Benfica'nın oynadığı hazırlık maçlarında teknik direktör Jorge Jesus tarafından ilk 11'de başlatılmayan Gedson Fernandes, Record'un haberine göre Benfica'dan ayrılmak ve kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor.

SATIN ALMA MADDESİNDE UZLAŞMA SAĞLANIRSA...

Galatasaray, Gedson Fernandes transferi için Benfica ile görüşmelerini sürdürüyor. Kiralama bedelinin yanı sıra satın alma maddesiyle ilgili sorunlar ortadan kalkarsa anlaşma sağlanacak.

Özellikle Fatih Terim, oyun sistemine uyması nedeniyle Gedson Fernandes'in transferini çok istiyor.

BERKAN KUTLU HAFTAYA AÇIKLANACAK

Galatasaray yerli transferinde ise gözünü Alanyaspor'un genç yıldızı Berkan Kutlu'ya çevirdi. Her konuda anlaşma sağlandığı belirtilen transferin önümüzdeki hafta resmiyete dökülmesi bekleniyor.