Galatasaray Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta? Fiorentina Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Sarı-kırmızılılar bu hafta sonu İtalya Serie A ekibi Fiorentina ile hazırlık maçı yapacak.Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıkları sürdüren ve 2. etap kampı için Avusturya'ya giden Fiorentina Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Söz konusu mücadele hakkında bilgi sahibi olmak isteyen futbolseverler; ''Galatasaray Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?'' sorularına yanıt arıyor.

Galatasaray, Fiorentina ile karşı karşıya geliyor. Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam edecek olan Galatasaray, yeni rakibi Fiorentina karşısında ter dökecek. Peki Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galataray'ın hazırlık maçları karnesinde 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet var. Tüm kadro bu hafta sonu hanesine yeni bir galibiyet eklemek için sahaya çıkıyor.

GALATASARAY FIORENTINA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray Fiorentina maçı 31 Temmuz Pazar günü saat 19:00'da Spor Smart'ta canlı yayınlanacak.

Avusturya'nın Salzburg eyaletindeki Grödig'de bulunan Untersberg Arena Stadyumu'ndaki mücadele gerçekleşecek.

Söz konusu maç Smart Spor HD ve Smart Spor kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek.Smart Spor HD, D Smart 77 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.