Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün oynanacak?

Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, 2015-2016 sezonunun ardından yine Ekim ayında oynanacak.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün ne zaman saat kaçta? Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, 2015-2016 sezonunun ardından yine Ekim ayında oynanacak. İki takım bu ayda son olarak 25 Ekim 2015'de Ülker Stadyumu’nda mücadele etmiş ve 1-1 eşitlikle sahadan ayrılmıştı. 

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY-FENERBAHÇE UNUTULMAZ DERBİ SÖZLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

UNUTULMAZ DERBİLER İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman? 

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadyumu'nda galibiyet serisini sürdürmek isteyen Galatasaray, ezeli rakibini mağlup etmenin yollarını arayacak. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 22 Ekim Pazar günü saat 19.30'de başlayacak. TT Stadyumu, heyecan dozu yüksek geçecek dev derbiye sahne olacak.

Karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlancak. Dev derbide FIFA Kokartlı Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.