Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda?

Galatasaray-Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında karşılaşan iki takım, bu kez Süper Kupa için mücadele edecek. GS- FB Süper Kupa maçını takip edecek olan futbolseverler, Galatasaray-Fenerbahçe maçının saati ve yayıncı kuruluşu hakkında bilgi edinmek istiyor. Derbi, canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Peki Galatasaray-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? İşte GS- FB Süper Kupa maçını şifresiz yayınlayan kanal

Galatasaray-Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar belli oldu. Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, Süper Kupa'da bu akşam Ziraat Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, 17. Süper Kupa'yı müzesine götürecek. Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı şifresiz yayınlayacak. Peki Galatasaray-Fenerbahçe ne zaman, saat kaçta? GS- FB Süper Kupa maçı hangi kanalda? İşte GS- FB Süper Kupa maçını şifresiz veren kanallar

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Turkcell Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 5 gün aradan sonra ikinci kez karşı karşıya gelecek olan ezeli rakipler, bu kez Süper Kupa için ter dökecek.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı 29 Aralık 2023 Cuma saat 20:45'te başlayacak. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapılacak maç, Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ YAYINLANACAK?

GS- FB Süper Kupa final maçı ATV ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

SON 10 DERBİDE GALATASARAY ÜSTÜN

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile yaptığı son 10 karşılaşmada üstünlük kurdu.

İki takım arasında tamamı Süper Lig'de yapılan müsabakalarda Galatasaray 4, sarı-lacivertliler ise 2 galibiyet alabildi. Dört derbi ise beraberlikle sonuçlandı.

Söz konusu mücadelelerin 6'sında kalesini gole kapatmayı başaran Galatasaray, attığı 12 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü.