Galatasaray-Fenerbahçe maç kadrosu belli oldu! İşte Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Karşılaşma Atv'de canlı olarak yayınlanacak. Ezeli rakiplerin bu akşamki randevusunda galip gelen takım 17. Süper Kupayı müzesine götürecek. Galatasaray-Fenerbahçe maç kadrosunda Sarı Kırmızılı takımda önemli isimlerden bazıları eksik olacak. Fenerbahçe ise maça A Takımı yerine U19 takımı ile çıkacak. İşte Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının muhtemel 11'leri

Galatasaray-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Turkcell Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Fenerbahçe maç kadrosunda olağandışı bir durum gerçekleşecek. Kritik Süper Kupa maçı öncesi her iki takımın muhtemel 11'leri belli oldu. Fenerbahçe, Süper Kupa maçı kadrosunu 19 yaş altı takımdan oluşturduklarını açıkladı. İşte Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının muhtemel 11'leri

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının kadrosu belli oldu. Daha önce "Cumhurbaşkanlığı Kupası" ve "Devlet Başkanlığı Kupası", son yıllarda da "Süper Kupa" adı altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın 7. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray-Fenerbahçe maç kadrosunda önemli isimlerden bazıları yer almayacak. Bu maçta olağandışı bir durum yaşanacak. Fenerbahçe, maça A Takımı ile çıkmayıp sahaya U19 Takımını sürecek.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına neden U19 takımıyla çıkıyor? Fenerbahçe U19 kadrosunda kimler var?

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali bu akşam oynanacak. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak maç saat 21.30'da başlayacak.

Hakem Volkan Bayarslan'ın yöneteceği maç ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın kazananı Süper Kupayı müzesine götürecek.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Trendyol Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe ile 2023 Turkcell Süper Kupa final maçında karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY-FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçında Sarı Lacivertli takım, sahaya U19 Takımı ile çıkacak. Şanlıurfa'ya as takımı ile giden Galatasaray ise maça ideal kadrosu ile çıkacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Şanlıurfa'da süper düello! İşte Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Ömer, Efekan, Mustafa, Yiğit, Mehmet Can, Emirhan, Ahmet, Muhammet, Şükür, Yiğit, Çağrı.

SÜPER KUPA'DA 7. RANDEVU

Daha önce "Cumhurbaşkanlığı Kupası" ve "Devlet Başkanlığı Kupası", son yıllarda da "Süper Kupa" adı altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. Kupada taraflar daha önce üçer kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek iki takım, bu sezon başarılı istatistikleriyle de dikkati çekiyor. Ligde şampiyonluk yarışı veren iki ekipten Galatasaray, bu sezon çıktığı 31 lig maçında yediği 20 golle en iyi savunma yapan takım konumunda bulunuyor. Süper Lig'de oynadığı 31 maçta ağları 83 kez havalandıran Fenerbahçe ise ligin en golcü ekibi olarak öne çıkıyor.

Ülker Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 114 yıllık rekabette bugün 399. karşılaşma oynanacak.

GS-Fener Süper Kupa maçı saat kaçta, nereden izlenir? Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?