Galatasaray, Dennis Man transferini Alexandru Cicaldau takasıyla gerçekleştirebilir

Rumen basını Alexandru Cicaldau ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Habere göre Galatasaray, Parma'da forma giyen Dennis Man ile Alexandru Cicaldau'yu takas edebilir.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasını Bay geçecek olan lider Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Ittihad Kalba'ya kiralanan Alexandru Cicaldau'nun takasta kullanabileceği iddia edildi.

ALEXANDRU CİCALDAU'NUN TAKASI GÜNDEMDE

Galatasaray, Alexandru Cicaldau'yu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. Kadro kalitesi artan Sarı-Kırmızılılar, olası Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ihtimalini de göz önünde bulundurarak kaliteyi daha da yükseltmeyi hedeflerken Cicaldau'nun kadroda kalması kolay gözükmüyor. İşte bu noktada sürpriz bir takas iddiası gündeme gelmiş durumda.

Rumen basınından Sport'un özel haberine göre Dennis Man ile Alexandru Cicaldau, takım değiştirebilirler. Parma forması giyen ve daha önce de sık sık Galatasaray'ın gündemine gelen Dennis Man'ın Alexandru Cicaldau karşılığında takas edilebileceği aktarılıyor.

DENNİS MAN'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Dennis Man, bu sezon forma giydiği 23 maçta 4 gol ve 2 asist kaydetti.

ALEXANDRU CİCALDAU'NUN PERFORMANSI

Alexandru Cicaldau'nun ise sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor. Rumen oyuncu bu sezon Al-Ittihad Kalba SC ile çıktığı 26 karşılaşmada 5 gol ve 5 asist ile oynadı.

Galatasaray, Cicaldau'yu 23.07.2021 tarihinde U Craivo 1948 takımından 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.