Galatasaray farklı geçti

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray kendi sahasında taraftarının da büyük desteği ile 38. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalan Bursaspor'u 5-0'lık skorla yendi. Alınan bu galibiyetle Aslan kritik haftada puanını 47'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Gomis(3), Rodrigues ve Serdar Aziz kaydetti.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray kendi sahasında taraftarının da büyük desteği ile 38. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalan Bursaspor'u 5-0'lık skorla yendi.


38. dakikada Ekong'un kırmızı kart görmesiyle mücadelede Bursaspor 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Le Guen'in öğrencileri o dakikadan sonra Galatasaray ataklarına direnemedi ve sahadan yenilgiyle ayrılma zorunda kaldı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Gomis(3), Rodrigues ve Serdar Aziz kaydetti.

Alınan bu sonuçla Galatasaray puanını 47'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bursaspor'da kötü gidişatını sürdürdü ve bu maçla beraber 3 Aralık'tan beri galibiyete hasret. Yeşil Beyazlı ekip 27 puanda kaldı.