Galatasaray-Beşiktaş derbisinde sezonun rekoru geliyor! İnanılmaz rakam

Bu akşamki Galatasaray-Beşiktaş derbisi kapalı gişe oynanacak. Galatasaray dev mücadele için 50 binden fazla bilet satarken, hıncahınç dolacak olan NEF Stadı sezonun rekorunu kıracak.

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde NEF Stadı tarihi günlerinden birini yaşayacak. Son olarak Marsilya maçında 50 bine yakın taraftar tribündeki yerini alırken sonraki süreçte Aslantepe eski günlerinden çok uzakta kalmıştı.

GALATASARAY DERBİ İÇİN 50 BİNDEN FAZLA BİLET SATTI

Fanatik'in haberine göre olumsuz hava koşullarına rağmen Galatasaraylı futbolseverler, dev derbiye müthiş bir ilgi gösterdi ve 50 binden fazla bilet satıldı. Maç saatinde Sarı-Kırmızılı taraftarların dondurucu soğuğa rağmen Nef Stadyumu'na akın etmesi bekleniyor.

SEZONUN SEYİRCİ REKORU KIRILABİLİR

Ayrıca Siyah-Beyazlılar ile oynanacak karşılaşmanın Aslan için bir önemi daha var. Eğer büyük bir aksilik olmazsa seyirci konusunda Beşiktaş mücadelesinde sezonun rekoru kırılabilir.

DERBİ ÖNCESİ ERTELEME GERİLİMİ

Karşılaşma öncesinde iki kulüp arasında erteleme tartışması yaşandı. Perşembe Günü Avrupa Ligi'nde deplasmanda Barcelona ile karşılaşan ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul yerine İzmir'e gitmek zorunda kalan sarı kırmızılılar TFF'ye debi maçın ertelenmesi için başvuruda bulundu. Beşiktaş Kulübü ise maçın gününde ve saatinde oynanması konusunda ısrar etti. İki kulüp arasında bu nedenle başkanlar ve yöneticiler arasında karşılıklı açıklamalar ve tartışmalar yaşandı.