Galatasaray-Beşiktaş derbisi erteleniyor mu? İstanbul'da yoğun kar alarmı sonrası…

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 29.haftasında Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak ancak İstanbul'da hafta içinde başlaması öngörülen kar yağışı, dev derbinin ertelenmesine sebep olabilir. Peki Galatasaray-Beşiktaş derbisinin oynanacağı 14 Mart günü İstanbul'da kar yağacak mı? Detaylar haberimizde…

Ajansspor

İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı, Süper Lig'in 29. haftasında pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ertelenmesine sebep olabilir. İstanbul'da hafta içinden itibaren beklenen kar yağışı sebebiyle okullar pazartesi gününe kadar tatil edilirken Galatasaray-Beşiktaş derbisinin akıbeti de merak ediliyor.

SÜPER LİG'DE BU HAFTA İSTANBUL'DA 3 MAÇ OYNANACAK

Süper Lig'de bu hafta İstanbul'da Kasımpaşa-Rizespor, Başakşehir-Antalyaspor ve Galatasaray-Beşiktaş maçları oynanacak. Meteoroloji'den yapılan uyarlarda İstanbul'da kar yağışının devam etmesi beklenirken, karşılaşmaların oynanıp oynanmayacağı konusunda taraftarlar nezdinde soru işaretleri oluşmaya başladı. Konuyla ilgili henüz TFF ve Süper Lig ekiplerinden açıklama gelmedi.

DERBİ GÜNÜ İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, 14.03.2022 Pazartesi saat 20.00'da karşı karşıya gelecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden belirtilen tahminlere göre maç saatinde Nef Stadyumu'nda kar yağması beklenmiyor ve hava sıcaklığının ise 3 derece olacağı ifade edildi.