Galatasaray Beşiktaş maçı radyo dinle

Galatasaray Beşiktaş canlı radyo yayını spor severlerin merakla beklediği konulardan bir tanesi. Galatasaray Beşiktaş canlı radyo yayını Lig Radyo’dan dinlenebilecek. Lig Radyo canlı yayın ile Galatasaray Beşiktaş derbisi heyecanı dakika dakika yaşanacak.

Galatasaray Beşiktaş derbisini canlı dinle. Lig Radyo canlı yayın ile Galatasaray Beşiktaş derbisi dinlenebilecek. Galatasaray Beşiktaş maçını radyodan dinlemek isteyen futbol severler maçın heyecanını dakika dakika Lig Radyo’da yaşayacak. İşte, Galatasaray Beşiktaş Lig Radyo canlı dinleme linki.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ RADYO CANLI YAYINI

Galatasaray derbiden galibiyet ile ayrılarak rakibi ile olan puan farkını 4'e indirmek, Beşiktaş ise galibiyet alarak zirve yarışında puan farkını 10'a çıkarmak istiyor. Sarı Kırmızılılarda son dakika gelişmesi yaşandı. Teknik direktörü Igor Tudor, Martin Linnes, Cavanda ve Sinan Gümüş'ü kadro dışı bıraktı. 

Tudor ve Şenol Güneş'ten sürpriz kararlar

Tudor, derbiye saatler kala sürpriz kararlara imza attı. Galatasaray'da dev maça saatler kalan Martin Linnes, Cavanda ve Sinan Gümüş teknik direktör Igor Tudor tarafından Beşiktaş derbisi kadrosuna alınmadı.

Şenol Güneş, cezalı Tosiç'in yerine sakatlığı henüz geçen Mitroviç'i değil Atınç'ı tercih etti. Bir çok gazete ve televizyon kanalı ilk 11'de Gökhan İnler'in oynayacağını belirtirken Skorer'in edindiği bilgiye göre Talisca sahada olacak.

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

İki ezeli rakip, Süper Lig tarihinde 117 kez karşılaştı. Bu maçlarda Galatasaray 43, Beşiktaş 32 galibiyet aldı. 42 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş, son üç maçta Galatasaray'a kaybetmedi (2G 1B), ki öncesinde üst üste 10 maç kazanamamıştı (3B 7M). Siyah beyazlılar rakibi karşısında en son 2010-2011 yılları arasında dört maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı (2G 2B).

Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan derbilerde ise sarı kırmızılıların 23-14 üstünlüğü var; 21 maç berabere bitti.