Galatasaray Benfica UEFA Avrupa Ligi maçı CBC SPORT idman tv canlı izleme yolları

Galatasaray bugün Benfica ile çok önemli bir maça çıkacak. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu karşılaşması şifreli olarak yayınlanacak. Şifreli olarak izlemek istemeyen vatandaşlar Galatasaray Benfica UEFA maçı canlı izle, CBC SPORT AZ TV İdman TV frekans ayarları artamalarını Google’da yoğun şekilde yapıyor. Galatasaray, Benfika maçı detaylarını sayfamızda hazırladık.

Galatasaray Benfica şifresiz canlı izlemek için tüm detaylara ve daha fazlasına bu haberimiz üzerinden erişebilirsiniz. CBC SPORT nasıl İzlenir? Uydudan şifresiz nasıl izlenir? Frekans ayarları UEFA Avrupa Ligi maçları canlı izleme maç yayınları haberimizde. Galatasaray, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada iyi bir skor elde ederek, rövanş öncesi avantaj sağlamaya çalışacak. Avrupa'da sezona UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasından başlayan Galatasaray, Portekiz'den Porto, Almanya'dan Schalke 04 ve Rusya'dan Lokomotiv Moskova ile yer aldığı grubu üçüncü sırada bitirerek, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele etme hakkı elde etti.

GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYABİLECEK UYDU KANAL LİSTESİ

Galatasaray maçını bu akşam İtalya'dan Sky Calcio 2, İngiltere'den Sky Sports 1, Portekiz'den Sport TV1, Güney Afrika'dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya'dan Digi Sport 1, Sırbistan'dan Aréna Sport 4, Fransa'dan béIN Sports FR, Rusya'dan NTV Plus Futbol 2, Polonya'dan C+ Family, Arnavutluk'tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya'dan SRF Zwéi, İsrail'den TVé La 1 5 SPORT, Almanya'dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika'da béIN Sports 1 ve Brezilya'dan Sports TV yayınlayacak. Az Tv, İdman Tv ise mücadeleyi canlı olarak yayınlamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray

Muslera

Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Fernando
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Onyekuru
Diagne

Benfica

Vlachodimas
Almeida
Ruben Dias
Ferro
Ribeiro
Salvio
Samaris
Gabriel
Rafa Silva
Felix
Seferovic

Galatasaray, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada iyi bir skor elde ederek, rövanş öncesi avantaj sağlamaya çalışacak. Avrupa'da sezona UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasından başlayan Galatasaray, Portekiz'den Porto, Almanya'dan Schalke 04 ve Rusya'dan Lokomotiv Moskova ile yer aldığı grubu üçüncü sırada bitirerek, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele etme hakkı elde etti.

Portekiz temsilcisi Benfica ise bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, play-off turunda da Yunanistan'ın PAOK takımını eleyerek grup aşamasına yükseldi. Benfica, Almanya'nın Bayern Münih, Hollanda'nın Ajax ve Yunanistan'ın AEK takımlarıyla mücadele ettiği grubu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı.

- Mitroglou listede yok

Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği listede ismi yer almayan yeni transfer Kostas Mitroglou, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takım, devre arasında kadrosuna kattığı oyunculardan Mbaye Diagne, Marcao ve Christian Luyindama'yı UEFA'ya bildirirken, Mitroglou, Semih Kaya ve Emre Taşdemir'in ismi listede yer almadı.

Galatasaray'da sakatlığı geçen savunma oyuncusu Mariano Filho, son antrenmanda takımla çalıştı.

- Benfica'da önemli eksikler

Galatasaray'ın rakibi Benfica, sakatlıkları bulunan 2 oyuncusunun yanı sıra 3 as futbolcusunu da İstanbul'a getirmedi.

Portekiz temsilcisinde sakatlıkları bulunan Jardel Vieira ve Ljubomir Fejsa ile as oyuncular Alejandro Grimaldo, Pizzi ile Jonas, İstanbul kafilesinde yer almadı.

- Rövanş 21 Şubat'ta

Galatasaray ile Benfica arasındaki rövanş karşılaşması, 21 Şubat Perşembe günü Portekiz'de oynanacak.

Başkent Lizbon'daki Luz Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak.

Galatasaray, Avrupa'da 278. maçına çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekiz'in Benfica ekibini konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarında 278. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce yaptığı 277 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 106 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 375 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 412 gole engel olamadı.

Galatasaray, Benfica ile oynadığı karşılaşmayı kazanması halinde, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek.

DİAGNE GALATASARAY'IN BENFİCA KADROSUNDA!

Sarı-Kırmızılı takımda Diagne, Marcao ve Luyindama UEFA kadrosunda yer aldığı için bu maçta forma giyebilecek. Yeni transferlerden Mitroglou, Semih Kaya ve Emre Taşdemir ise listede bulunmuyor.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele eden Benfica Bayern Munih ve Ajax'ın ardından üçüncü olunca yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kaldı. Portekiz Ligi'nde şampiyonluk yarışını devam ettiren Benfica bu sezon 21 maçta 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Benfica 21. haftada Nacional ile oynadığı maçı 10-0 kazandı.

Portekizli teknik adam Rui Vitoria'nın çalıştırdığı Benfica'nın UEFA'ya Şampiyonlar Ligi için bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Mile Svilar (Belçika), Bruno Varela (Portekiz), Odisseas Vlachodimos (Yunanistan)

Defans: German Conti, Cristian Lema (Arjantin), Alex Grimaldo (İspanya), Ruben Dias, Yuri Ribeiro, Andre Almeida (Portekiz), Sebastien Corchia (Fransa), Jardel (Brezilya)

Orta saha: Ljubomir Fejsa (Sırbistan), Gabriel, Alfa Semedo, Pizzi, Gedson Fernandes (Portekiz), Eduardo Salvio (Arjantin), Filip Krovinovic (Hırvatistan)

Forvet: Jonas (Brezilya), Franco Cervi, Facundo Ferreyra (Arjantin), Haris Seferovic (İsviçre), Andrija Zivkovic (Sırbistan), Rafa Silva (Portekiz), Nicolas Castillo (Şili)

GALATASARAY PORTEKİZ TAKIMLARI İLE 7 MAÇ YAPTI!

Avrupa kupalarında Portekiz ekipleriyle daha önce 4 kez eşleşen Galatasaray, rakipleriyle 7 karşılaşma oynadı.

Portekiz takımlarıyla oynadığı maçların 3'ünü kazanan sarı-kırmızılı ekip, 4'ünü kaybetti. Galatasaray, bu maçlarda attığı 9 gole karşılık kalesindeki 10 gole engel olamadı.

İlk olarak 2008-2009 sezonunda UEFA Kupası'nda statü gereği gruplarda tek maç üzerinden Benfica ile karşılaşan Galatasaray, deplasmandaki müsabakayı 2-0 kazandı.

Daha sonra 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile eşleşen Galatasaray, sahasındaki maçı 2-0 kaybederken deplasmandan 2-1 galibiyetle döndü.

2015-2016 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile eşleşen sarı-kırmızılılar, sahasındaki maçı 2-1'lik skorla kazandı, deplasmanda ise aynı skorla mağlup oldu.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Porto ile eşleşen Galatasaray, iki maçı 1-0 ve 3-2'lik skorlarla kaybetti.

Fatih Terim'in Benfica karşısındaki kozu Belhanda olacak

Trabzonspor maçında 99 kez topla buluşan Belhanda, iki golle skora direkt etki etmiş ve galibiyette başrolü oynamıştı.

Yine topla oynaması istenen Faslı 10 numara, Benfica karşısında da hücumda sorumluluk alacak. 

Devre arasında gelen tekliflere rağmen teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle takımda kalan ve ikinci yarıda skorer kimliğini ortaya çıkaran Belhanda, bu gece Galatasaray'ın en önemli kozlarından birisi olacak.