Galatasaray-Bayern Münih maçı hangi kanalda? Galatasaray-Bayern Münih maç kadrosu belli oldu mu?

Galatasaray-Bayern Münih maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçtan da puan ya da puanlar alarak haftayı avantajlı olarak kapatmak istiyor. Peki Galatasaray-Bayern Münih maç kadrosu belli oldu mu? Galatasaray-Bayern Münih maçı hangi kanalda? İşte karşışalmanın ayrıntıları

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Galatasaray, Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takımın grupta bir galibiyet bir de beraberliği bulunuyor. Galatasaray-Bayern Münih maç kadrosu ve müsabakaya dair ayrıntılar, maçı izleyecek olan futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Galatasaray-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Galatasaray-Bayern münih maç kadrosu ve saatine dair detaylar

GALATASARAY-BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Almanya'nın Bayern Münih ekibini konuk edecek. Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak.

Galatasaray-Bayern Münih maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Alman ekibi Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Bayern Münih grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

GALATASARAY-BAYERN MÜNİH MAÇ KADROSU BELLİ OLDU MU?

Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesinde yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin sakatlığı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili ismi olan Arjantinli futbolcu, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirdi.

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi'nin, Bayern Münih maçında forma giyip giymeyeceğine karar verilecek.

Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosunda yer alacak.

Galatasaray Bayern Münih muhtemel ilk 11

Muslera, Boey-Sanchez-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Kaan, Tete-Kerem Aktürkoğlu-Zaha, Barış Alper