Galatasaray Barcelona maçı CANLI izleme sayfası var mı? Galatasaray Barcelona maçı saat kaçta, nereden izlenir şifresiz?

Galatasaray Barcelona maçı için nefesler tutuldu. UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda ülkemizi temsil eden Galatasaray bu akşam kendi sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Maçı kaçırmak istemeyen futbolseverler aramalarını hızlandırdı. Peki, Galatasaray Barcelona maçı saat kaçta, nereden izlenir şifresiz? Galatasaray Barcelona maçı canlı izleme sayfası var mı?

Galatasaray Barcelona maçı büyük bir coşku ile bekleniyor. Tüm renklerin birleşerek bu akşam tek yürek olacağı maç ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Maç saati, nereden ve nasıl izleneceği, şifresiz izleme yolları futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Galatasaray Barcelona maçı saat kaçta, nereden izlenir şifresiz? Galatasaray Barcelona maçı canlı izleme sayfası var mı? İşte yanıtı...

GALATASARAY BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Barcelona karşılaşması bugün saat 20.45'te başlayacak.

GALATASARAY BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma Exxen ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Exxen kullanıcıları şifreleri ile giriş yaparak maçı naklen takip edebilecekler.

GALATASARAY BARCELONA REKABETİ

İki takım arasında yapılan 9 maçta Galatasaray 1 kez galip gelirken Barcelona 5 kez sahadan üstün ayrıldı. Üç müsabaka ise beraberlikle tamamlandı.Galatasaray'ın attığı 6 gole karşılık Barcelona 14 kez fileleri havalandırdı.

AA'da yer alan habere göre, Galatasaray, daha önce İspanyol takımlarına karşı 34 maça çıktı.

Sarı-kırmızılı takım, söz konusu müsabakalarda 8 galibiyet elde ederken, 7 kez berabere kaldı, 19 kez mağlup oldu.

Bu karşılaşmalarda 31 kez rakip ağları havalandıran Galatasaray, kalesinde 64 gole engel olamadı.

Barcelona ise Türk takımlarına karşı yaptığı 15 maçın 9'unu kazanırken üçer kez de beraberlik ve yenilgi yaşadı. Katalanlar, attığı 30 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.