Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda? Galatasaray Barcelona maçı şifresiz saat kaçta?

Temsilcimiz Galatasaray 20 yıl sonra Nou Camp'ta Barcelona ile karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanyol ekip Barcelona ile mücadele edecek sarı kırmızılılar sahadan galip gelmek için ter dökecek. Maçı izlemek isteyen kişiler de “Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, Galatasaray Barcelona maçı şifresiz nasıl izlenir?

Galatasaray Barcelona maçı için geri sayım başladı! UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kapsamında İspanya'nın en güçlü takımlarından Barcelona ile karşı karşıya gelecek sarı kırmızılıları zorlu bir karşılaşma bekliyor. 180 milyon kişinin canlı izlemesi beklenen maçı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Peki, Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda? İşte Galatasaray Barcelona maçı canlı izleme linki...

GALATASARAY BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Galatasaray 10 Mart Perşembe günü İspanyol ekibi Barcelona ile karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesi kapsamında Barcelona, temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek. Galatasaray Barcelona maçı saat 23.00'da Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

59 TELEVİZYON KANALI CANLI YAYINLAYACAK

Barcelona'nın tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olmasından dolayı reytingleri düşmüş durumda. Buna rağmen Galatasaray maçını 59 Televizyon kanalı yayınlayacak ve yaklaşık 180 milyon kişi Galatasaray'ı canlı izleyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Garcia, Pique, Alba, Gonzalez, De Jong, Pedri, Traore, Torres, Depay

Galatasaray: Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Emre Kılınç, Babel, Feghouli, Gomis

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUNDA 3. OLDU

Barcelona, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemedi. Geçen sezon La Liga'yı 3. tamamlayan Barcelona, doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. E Grubu'nda Bayern Münih, Benfica ve Dinamo Kiev takımlarıyla karşılaşan İspanyol temsilcisi, 6 müsabakada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 3. sırada yer aldı.

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Barcelona, son 16 turu play-off'unda Napoli'yi 1-1 ve 4-2'lik skorlarla eledi. Barcelona, La Liga'da ise 24 karşılaşmada 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.