Galatasaray aradığı stoperi Portekiz'de buldu! Alexandre Penetra ile görüşmelere başlandı

Galatasay, Marcao'nun yerini Portekiz'den Alexandre Penetra ile doldurmaya hazırlanıyor. 20 yaşındaki stoper için takımı Famalicao'ya ilk teklifini sunan Galatasaray, Alexandre Penetra transferinde büyük yol katetti. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Galatasaray'ın stoper transferindeki yeni hedefi Alexandre Penetra oldu. Marcao'nun takımdan ayrılması ve Victor Nelsson içinde Sevilla ile görüşen cim-bom savunma takviyesi için harekete geçti.

GALATASARAY'DAN ALEXANDRE PENETRA HAMLESİ

Aksam.com.tr'nin A Bola ve Record'tan aktardığı haberlere göre; Galatasaray'ın Alexandre Penetra için Famalicao'ya resmî teklifte bulunduğu ifade edildi.

Sarı-kırmızılıların 20 yaşındaki stoperin bonservis bedeli olarak Portekiz ekibine 2 milyon önerdiği belirtildi. Ayrıca haberin devamında Galatasaray'ın 2 milyon euronun yanı sıra, 500 bin euro da bonus teklif ettiği eklendi.

ALEXANDRE PENETRA GALATASARAY'A YAKIN

Portekiz basınından Record, yapılan teklifle beraber görüşmeleri ileri düzeye ulaştığını belirtti. Bonuslarla 2.5 milyon Euro seviyesine gelen teklifin Portekiz temsilcisi tarafından kabul edilebileceği aktarılırken anlaşmanın yakın olduğu öne sürüldü.

Benfica altyapısından yetişen Portekizli stoper, 2020'de Famalicao'ya transfer olmuş ve 2021'de A takımda görev almaya başlamıştı. 20 yaşındaki futbolcu, Portekiz'in tüm alt yaş grubu millî takımlarında da görev aldı.