Galatasaray 4,2 milyon liraya satmıştı... Erencan Yardımcı'nın yeni takımı belli oldu

Geçtiğimiz yılın şubat ayında 4,2 milyon lira bedelle Galatasaray'dan, o zaman TFF 2. Lig'de mücadele eden Eyüpspor'a transfer olarak futbol kamuoyunda ses getiren Erencan Yardımcı, Aytemiz Alanyaspor'un yolunu tutuyor. Alanyaspor'un teknik direktörü Francesco Farioli'nin özellikle istediği Erencan Yardımcı için Eyüpspor'un istediği miktar dikkat çekti.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor, Eyüpspor'un genç futbolcusu Erencan Yardımcı'yı resmen istedi. Eyüpspor, Erencan için Aytemiz Alanyaspor'dan 6,5 milyon euro bonservis talep etti. Aytemiz Alanyaspor, Eyüpspor'la Erencan Yardımcı'nın 6 aylığına kiralanması konusunda anlaşmaya vardı.

Hürriyet'in haberine göre, İstanbul ekibi, Galatasaray'dan 4,2 milyon liraya transfer ettiği Erencan için 6.5 milyon euro bonservis ücreti talep edince taraflar 6 aylık kiralama konusunda el sıkıştı.

Alanyaspor, Erencan Yardımcı karşılığında takasta Ahmet Ildiz'i Eyüpspor'a gönderecek.

Galatasaray'daki olaylı Fatih Terim ayrılığı sonrası Burak Elmas'tan yeni hoca açıklaması: Domenec Torret ile anlaştık

HAZIRLIK MAÇINDA FARIOLI'NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Sezona VavaCars Fatih Karagümrük'ün başında başlayan ancak yollarını ayırdıktan sonra Alanyaspor'un başına geçen Francesco Farioli'nin Erencan Yardımcı'yı bizzat istediği öğrenildi.

Fatih Karagümrük'le Eyüpspor arasında oynanan hazırlık maçında Erencan'ı izleyip beğenen İtalyan teknik adam, Alanyaspor'un başına geçmesinin ardından oyuncuyu takımında görmek istediğini belirtip alınması için talimat verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Domenec Torrent İstanbul'da! Ayağının tozuyla Türkçe tvit...

ASBAŞKAN: "ERENCAN YARDIMCI'YI BELKİ 10 KATINA SATACAĞIZ"

Galatasaray'dan Eyüpspor'a transferi çok konuşulan Erencan Yardımcı hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Erencan Yardımcı olaydan sonra Galatasaray'dan transfer yapmaya çekiniyoruz. Erencan'ı şu anda Süper Lig'den Hatayspor ve Alanyaspor kiralık istiyor. 1. Lig'den de Adanaspor kiralık istiyor. 3 takımın da futbol şube sorumluları ile görüştük. Erencan ile ilgili kararı vereceğiz. Umut Bulut'un o pozisyondaki performansından dolayı Erencan çok fazla forma şansı bulamadı. Erencan'a da bize de transfer sürecinde çok haksızlık yapıldı. Erencan'ı belki de aldığımız ücretin 10 katına satacağız. Pa Dibba ile sohbet ederken 'Avrupa'nın en önemli kulüplerinde oynar' demişti. Erencan tekrardan Galatasaray'a döner mi? Bununla ilgili hukuki şartları incelememiz lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de Kim Min-jae depremi! Taraftarların sevgilisinden sürpriz karar

EYÜPSPOR PERFORMANSI

2020-2021 sezonunun devre arasında 4,2 milyon lira karşılığında Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfer olan 19 yaşındaki santrfor bu sezon Eyüp'te 2'si ilk 11, 9 maçta görev aldı ve 2 gol, 1 de asist yaptı.

Galatasaray'da yetişen Erencan Yardımcı, altyapı liglerinde toplamda 79 maçta 22 kez fileleri havalandırdı.

Fenerbahçe mi Beşiktaş mı derken Samuel Umtiti'de flaş gelişme

Galatasaray ve Fenerbahçe, PFDK'ye sevk edildi