Galatasaray 18 günde 6 kritik karşılaşmaya çıkacak

Son olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda St. Johnstone ile karşı karşıya gelen Galatasaray'ı, zorlu bir periyot bekliyor. Aslan, 18 günde 3'ü deplasman olmak üzere tam 6 müsabakada rol alacak. Galatasaray, 16 Ağustos'ta sezonun ilk maçı için Gaziantep'e gidecek.

Galatasaray, Perşembe günü deplasmanda oynayacağı St. Johnstone maçıyla birlikte yorucu bir döneme girecek. Aslan, 18 günde 3'ü deplasman olmak üzere tam 6 maça çıkacak. 3 günde 1 maç oynayacak olan sarı-kırmızılı takım, ilk olarak St. Johnstone'un konuğu olacak. 16 Ağustos'ta sezonun ilk maçı için Giresunspor deplasmanına gidecek.

Sarı kırmızılılar, yorucu yolculuk sonrası 2 idman ile Giresun karşısına çıkacak. Galatasaray 3 gün sonra tekrar Avrupa'da sahne alacak. St. Johnstone'u elemesi halinde Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Danimarka'dan Randers, elenmesi halinde ise Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu'nda Vojvodina-LASK eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Bu maçtan hemen sonra Hatayspor ile evinde oynayacağı maçla ligde taraftarı önüne çıkacak olan Cimbom, sonrasında Avrupa'da rövanş maçına çıkacak. Sarı-kırmızılı takımın yoğun dönemi Kasımpaşa deplasmanıyla birlikte sona erecek. Kasımpaşa maçının ardından liglere verilecek olan milli ara ile birlikte sarıkırmızılı soluklanma fırsatı bulacak.

(Fotomaç)